• ZRENJANINSKE PIJACE SRCE GRADSKOG ŽIVOTA

  ZRENJANIN – Na zrenjaninskim pijacama veliki je izbor i voća i povrća. Sušno leto nije se odrazilo na izbor ali jeste na cene. Ima svega, ali je skuplje nego prethodnih godina.     Dospelo je grožđe iz banatskih vinograda, ali se kilogram teško može kupiti ispod 100 dinara.   Ima paradajza, a zahvaljujući toploj jeseni […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ZRENJANINSKE PIJACE SRCE GRADSKOG ŽIVOTA

  ZRENJANIN – Na zrenjaninskim pijacama veliki je izbor i voća i povrća. Sušno leto nije se odrazilo na izbor ali jeste na cene. Ima svega, ali je skuplje nego prethodnih godina.

   

  PIJACE

   

  Dospelo je grožđe iz banatskih vinograda, ali se kilogram teško može kupiti ispod 100 dinara.

   

  Ima paradajza, a zahvaljujući toploj jeseni biće ga do oktobra, samo zavisi po kojoj ceni.Mlad kukuruz za kuvanje nekad rezervisan za početak leta, sad se može kupiti do kasne jeseni.

   

  Carica ove jeseni na pijacama je paprika, što i ne čudi jer je sada njeno vreme. Nemojte da vas mrzi – prošetajte do jedne od zrenjaninskih pijaca.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad

  Nova žalba na odluku grada u vezi sa gumarom Linglong

  Građanski preokret je saopštio da je danas podneo žalbu Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine protiv Gradske uprave Zrenjanina zbog ponovljene odluke da kineskoj […]