• Biblioteka prikuplja novogodišnje paketiće za decu iz materijalno ugroženih porodica

  Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina, zajedno sa prijateljima, i ove godine organizuje veliku humanitarnu akciju prikupljanja novogodišnjih paketića za decu iz materijalno ugroženih porodica.   Na više mesta u gradu biće prihvatni punktovi za paketiće namenjene deci iz Zrenjanina i okolnih mesta. Jedan od njih je Dečje odeljenje zrenjaninske biblioteke. Tamo se prikupljaju […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Biblioteka prikuplja novogodišnje paketiće za decu iz materijalno ugroženih porodica

  Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina, zajedno sa prijateljima, i ove godine organizuje veliku humanitarnu akciju prikupljanja novogodišnjih paketića za decu iz materijalno ugroženih porodica.

   

  Na više mesta u gradu biće prihvatni punktovi za paketiće namenjene deci iz Zrenjanina i okolnih mesta. Jedan od njih je Dečje odeljenje zrenjaninske biblioteke. Tamo se prikupljaju paketići za decu iz sela u okolini Zrenjanina.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Pripremite spiskove: Noć knjige od 8. do 10. decembra!

   

  Sve što je potrebno jeste da se nekoliko slatkiša, grickalica, sok i neka lepa novogodišnja poruka spakuju u ukrasnu kesu i donesu na Dečje odeljenje zrenjaninske biblioteke do 23. decembra.

   

  Biblioteka ovu humanu priču realizuje u saradnji sa neformalnim grupama „Tate za decu Zrenjanin“ i „Budimo ljudi“. Ove grupe putem društvenih mreža već dugo i predano pomažu mnogim porodicama u gradu i okolini.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prošle godine, zahvaljujući velikom odzivu zrenjaninskih škola i ljudi dobre volje, 605 paketića stiglo je do isto toliko mališana u stanju socijalne potrebe koji žive u 19 sela – Jarkovcu, Neuzini, Konaku, Ečki, Orlovatu, Melencima, Stajićevu, Lukićevu, Elemiru, Tarašu, Lazarevu, Međi, Belom Blatu, Lukinom Selu, Aradcu, Perlezu, Jaši Tomiću, Tomaševcu i Crnoj Bari.

   

  Drage dame, dočekajte Novu godinu pre svih!

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo