• Praznična magija u Jožefovom domu: Zasijala dva kilometra ukrasnih sijalica (Foto)

  Počelo je od novogodišnje dekoracije letnjikovca u dvorištu porodičnog doma u Srpskom Itebeju, a četiri godine kasnije Jožef Biači iz ovog sela na teritoriji opštine Žitište za kićenje kuće, kapije, letnjikovca i dvorišta upotrebio je dva kilometra ukrasnih sijalica.   PROČITAJTE JOŠ: Nedeljni horoskop za vremenski period od 4. do 11. decembra   – Sada […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Praznična magija u Jožefovom domu: Zasijala dva kilometra ukrasnih sijalica (Foto)

  Počelo je od novogodišnje dekoracije letnjikovca u dvorištu porodičnog doma u Srpskom Itebeju, a četiri godine kasnije Jožef Biači iz ovog sela na teritoriji opštine Žitište za kićenje kuće, kapije, letnjikovca i dvorišta upotrebio je dva kilometra ukrasnih sijalica.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Nedeljni horoskop za vremenski period od 4. do 11. decembra

   

  – Sada je to već ozbiljan poduhvat pa sam sa pripremama počeo još polovinom oktobra. Prvo pregledam sve sijalice, da slučajno nije neka pregorela. Šta mogu popravim, šta ne mogu, kupim. Kad to završim, krećem polako u kićenje – priča za portal zrenjaninski.com Jožef Biači.

   

   

  U sada već velikom poslu, koji traje mesec dana, Joci, kako Jožefa znaju njegovi prijatelji i meštani, pomažu tata, mama i devojka.

   

  – Svaka sijalica mora da nađe svoje mesto. Još u toku leta osmislim kako će konačno izgledati novogodišnja dekoracija. Leti provodim mnogo vremena u dvorištu i zamišljam kako bi to moglo da izgleda. Kada zamislim, nacrtam, a onda se samo držim plana – objašnjava Jožef.

   

  I kada se konačno završi posao dug više od mesec dana i dva kilometra, a sijalice zasvetle, sreći nema kraja.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – Zadovoljstvo mi je da smišljam i da radim, ali je najveće kada se sijalice upale. Praznici mogu da počnu, a u ovoj lepoj slici uživa celo selo – navodi Jožef Biači.

   

  5 razloga zbog kojih je srebrni nakit idealan izbor i jedno mesto gde vas čeka top ponuda

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin