• Očišćen pešački prolaz ispod pruge između naselja Berbersko i Mičkei

  Na inicijativu gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića, nadležne gradske službe očistile su pešački prolaz ispod železničke pruge između naselja „Berbersko“ i „Mičkei“, crnu ekološku tačku na koju su ukazivali građani koji žive u blizini, saopštila je lokalna samouprava.   Gradonačelniku je ovaj problem predočen prilikom obilaska radova u Barskoj ulici, u utorak, i naloženo je njegovo hitno rešavanje.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Očišćen pešački prolaz ispod pruge između naselja Berbersko i Mičkei

  Na inicijativu gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića, nadležne gradske službe očistile su pešački prolaz ispod železničke pruge između naselja „Berbersko“ i „Mičkei“, crnu ekološku tačku na koju su ukazivali građani koji žive u blizini, saopštila je lokalna samouprava.

   

  Gradonačelniku je ovaj problem predočen prilikom obilaska radova u Barskoj ulici, u utorak, i naloženo je njegovo hitno rešavanje.

   

  Prolaz ispod železničke pruge, koji spaja Kosmajsku ulicu, u naselju „Berbersko“, i Prilepski red, u naselju „Mičkei“, najkraća je pešačka i biciklistička veza između pomenutih delova grada za brojne naše sugrađane. Kako ističu, prolaz se održava i osvetljen je, ali nesavesni pojedinci ga koriste kao deponiju i konstantno u njegovoj okolini odlažu smeće.

   

  Građani pozdravljaju brzo reagovanje nadležnih, uklanjanje smeća i suvišnog rastinja i ukazuju da bi, pre svega, trebalo otkrivati i kažnjavati one koji na ovakav način ruže grad i umanjuju napore gradskih komunalaca na održavanju javnih površina.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Foto dana