• BICIKLISTIČKE IGRE ZABAVILE LJUBITELJE DVOTOČKAŠA (FOTO)

  ZRENJANIN – „Zrenjaninska omladinska razvojna organizacija“ (ZORO), u okviru projekta „Pimp Your Bike“, organizovala je minulog vikenda na Trgu slobode u Zrenjaninu manifestaciju pod nazivom „Biciklističke igre“. Pokrovitelj ovog događaja bila je kompanija GOMEX, potvrđujući još jedanput visok stepen brige o mladima i njihovoj konstantnoj edukaciji. Program je bio namenjen učesnicima od 12 do 35 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  BICIKLISTIČKE IGRE ZABAVILE LJUBITELJE DVOTOČKAŠA (FOTO)

  ZRENJANIN – „Zrenjaninska omladinska razvojna organizacija“ (ZORO), u okviru projekta „Pimp Your Bike“, organizovala je minulog vikenda na Trgu slobode u Zrenjaninu manifestaciju pod nazivom „Biciklističke igre“. Pokrovitelj ovog događaja bila je kompanija GOMEX, potvrđujući još jedanput visok stepen brige o mladima i njihovoj konstantnoj edukaciji.

  bicikli

  Program je bio namenjen učesnicima od 12 do 35 godina, koji su imali priliku da provere svoje poznavanje saobraćajnih pravila i pokažu ciklo-veštine kroz osam zanimljivih i zabavnih igara na biciklističkom poligonu.

  Organizatori su pripremili i mini kontrolni zadatak, simulaciju raskrsnice, vijugavu vožnju oko čunjeva, „zločesti“ kontra-korman, nabacivanje biciklističkih guma, akrobatsku vožnju po tankoj liniji, ciklo-reciklažu i jednu banatsku vožnju „natenane”.

  bicikli

  Grupa mladih entuzijasta zaljubljenika u bicikle pre dve godine udružila je svoje snage i energiju u „Zrenjaninsku omladinsku razvojnu organizaciju“ (ZORO). Oni nastoje da animiraju mlade da se što više bave biciklizmom, kao i da im olakšaju popravke i doterivanje dvotočkaša.

  bicikli

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme