• NEMA POVLAČENJA: SKIDAJU USEVE SA UZURPIRANIH NJIVA!

  NOVI BEČEJ – Opštinska uprava u Novom Bečeju i ove godine će nastaviti da skida useve sa uzurpiranog državnog poljoprivrednog zemljišta, i to u skladu sa zakonom, najavio je predsednik novobečejske opštine Saša Maksimović.     Komisija je završila rad, a ostalo je da se utvrde činjenice i da se predloži Skupštini opštine da donese […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  NEMA POVLAČENJA: SKIDAJU USEVE SA UZURPIRANIH NJIVA!

  NOVI BEČEJ – Opštinska uprava u Novom Bečeju i ove godine će nastaviti da skida useve sa uzurpiranog državnog poljoprivrednog zemljišta, i to u skladu sa zakonom, najavio je predsednik novobečejske opštine Saša Maksimović.

   

  useve
  Foto: Dušan Bartolović

   

  Komisija je završila rad, a ostalo je da se utvrde činjenice i da se predloži Skupštini opštine da donese odluku o skidanju useva.

   

  – Svi oni poljoprivrednici koji su smatrali da će opština skidanje useva obaviti jednom i više nikada, ozbiljno su se prevarili, jer će opština nastaviti da sprovodi zakon, ne samo ove godine, već i svih narednih. To je naše pravo i naša obaveza – poručio je Maksimović.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. BRAVO NOVOBEČEJCI!!!
   Tako se čuva-gazduje sa državnom zemljom!
   Pre 6/7 godina, obilazeći terene budućeg specijalnog rezervata prirode „Okanj-bara“, u kumanačkom ataru, naišao sam na geodete opštine Novi Bečej, koji su premeravali „uzurpirano zemljište“, u cilju oporezivanja „uzurpatora“-neovlaščenog korisnika!!!
   Kada će se to desiti u Gradu Zrenjaninu, na čijoj teritoriji je daleko više toga!!!???
   Na primer, nema više širokih „drumova“, između mesta, koje su „suzili“ na 2/3m, a, tek, koliko je uzoranih pašnjaka!? U pitanju su desetine jutara!!! Proverite, molim vas!
   Pozdrav iz Elemira!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Poljoprivreda