• Potpisnici inicijative „ProGlas“ sa Zrenjanincima: Izborimo se za drugačiju Srbiju

    Tim inicijative „ProGlas“ najavio je da će u ponedeljak, 13. novembra, u 17.30 časova, u Zoni društvenog dijaloga u Zrenjaninu (Sarajlijina 2a), biti održana tribina „Podrži i potpiši ProGlas“.   Na tribini će biti predstavljen tekst proglasa, svrha i ciljevi inicijative „ProGlas“, uz poziv učesnicima tribine da potpišu ovu inicijativu.   PROČITAJTE JOŠ: Na izbornoj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Potpisnici inicijative „ProGlas“ sa Zrenjanincima: Izborimo se za drugačiju Srbiju

    Tim inicijative „ProGlas“ najavio je da će u ponedeljak, 13. novembra, u 17.30 časova, u Zoni društvenog dijaloga u Zrenjaninu (Sarajlijina 2a), biti održana tribina „Podrži i potpiši ProGlas“.

     

    Na tribini će biti predstavljen tekst proglasa, svrha i ciljevi inicijative „ProGlas“, uz poziv učesnicima tribine da potpišu ovu inicijativu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na izbornoj listi „Ivica Dačić – premijer Srbije“ troje kandidata iz Zrenjanina i Žitišta

     

    Obratiće se glumac, reditelj i scenarista Dragan Bjelogrlić, glumica Svetlana Bojković, sudija Apelacionog suda u Beogradu Miodrag Majić i profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Miodrag Jovanović.

     

    Moderatorka tribine biće profesorka sociologije u Zrenjaninskoj gimnaziji Senka Jankov.

     

    Iza inicijative „ProGlas“ stali su Ljubomir Simović, prof. dr Vladimir Kostić, prof. dr Ivanka Popović, Miodrag Majić, prof. dr Miodrag Jovanović, Dragan Bjelogrlić, prof. dr Vladica Cvetković, Svetlana Bojković, Gojko Božović, Srdan Golubović, Biljana Stepanović, prof. dr Filip Ejdus, prof. dr Tamara Džamonja Ignjatović i novinar u penziji Petar Peca Popović.

     

    Tekst inicijative „ProGlas“, iza kojeg stoji grupa javnih ličnosti, predstavljen je ove nedelje u Medija centru u Beogradu.

     

    Potpisnici „ProGlasa“ pozvali su građane da izađu na izbore 17. decembra i izbore se za drugačiju Srbiju.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Potpisnici tvrde da je Srbija postala zemlja poniženih i privatizovanih institucija, u senci kriminala spregnutog sa strukturama vlasti i uz korupciju koja postaje stil života. Upozoravaju i da je na delu demografski poraz, ekonomsko raslojavanje i da smo pred ćorsokakom izolacije.

     

    Ko su kandidati Srpske radikalne stranke za narodne poslanike iz našeg okruga

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika