• Ko su kandidati Srpske radikalne stranke za narodne poslanike iz našeg okruga

    Republička izborna komisija je potvrdila izbornu listu „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“, koja će učestvovati na vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji, zakazanim za 17. decembar.   Na ovoj listi nalaze se imena 250 kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Među njima je i sedmoro iz srednjeg Banata.   PROČITAJTE JOŠ: Na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ko su kandidati Srpske radikalne stranke za narodne poslanike iz našeg okruga

    Republička izborna komisija je potvrdila izbornu listu „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“, koja će učestvovati na vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji, zakazanim za 17. decembar.

     

    Na ovoj listi nalaze se imena 250 kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Među njima je i sedmoro iz srednjeg Banata.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na izbornoj listi „Ivica Dačić – premijer Srbije“ troje kandidata iz Zrenjanina i Žitišta

     

    Tehničarka PTT saobraćaja Zorica Kontić iz Banatskog Despotovca nalazi se na 47. mestu na listi, a na 58. vozač Marko Marković iz Jarkovca.

     

    Na 70. mestu kandidata za narodne poslanike nalazi se tehničar drumskog saobraćaja Slobodan Svirčev iz Novog Bečeja, a na 86. monter Igor Kirćanski iz Zrenjanina.

     

    Profesorka Ljiljana Bačikin iz Zrenjanina takođe je kandidat radikala za poslanika u Skupštini Srbije i ona se nalazi na 109. mestu.

     

    Ekonomska tehničarka Slađana Marković zauzela je 117. mesto, a poljoprivredni tehničar Todor Nenadić 140. Oboje su, inače, iz Aleksandrova.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prvi na listi koju je predala Srpska radikalna stranka je, očekivano, lider radikala Vojislav Šešelj. Na trećem mestu je njegov sin, apsolvent Aleksandar Šešelj.

     

    Na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ i kandidati iz Zrenjanina i okoline

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika