• Na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ i kandidati iz Zrenjanina i okoline

    Republička izborna komisija je potvrdila izbornu listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, koja će učestvovati na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji, zakazanim za 17. decembar.   Na ovoj listi nalaze se imena 250 kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Među njima je i četvoro iz srednjeg Banata.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ i kandidati iz Zrenjanina i okoline

    Republička izborna komisija je potvrdila izbornu listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, koja će učestvovati na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji, zakazanim za 17. decembar.

     

    Na ovoj listi nalaze se imena 250 kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Među njima je i četvoro iz srednjeg Banata.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Početak predizborne kampanje u opštini Žitište: Širi se opozicioni savez

     

    Na 64. mestu ove liste je master ekonomije Stanislava Janošević iz Zrenjanina, dok je na 176. mestu diplomirani ekonomista Rajko Kapelan iz Kleka, inače aktuelni pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina za oblast turizma i mlade.

     

    Diplomirana psihološkinja Ivana Dobožanov Ćurčić iz Novog Bečeja nalazi se na 214. mestu liste kandidata za narodne poslanike, koju je predložila izborna lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

     

    Od kandidata iz Srednjobanatskog okruga tu je i medicinska tehničarka Bojana Žmirić iz Perleza. Ona se nalazi na 232. mestu.

     

    Svo četvoro kandidata su članovi Srpske napredne stranke.

     

    Inače, prvi na listi je aktuelni ministar odbrane Miloš Vučević, a na drugom mestu se nalazi premijerka Ana Brnabić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na listi koalicije okupljene oko SNS nalaze se, pored ostalih, i Dejan Tomašević, Arno Gujon, Željko Rebrača, Nada Macura, Uglješa Grgur…

     

    Predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisao vanredne parlamentarne izbore

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika