• GRADSKI RADIO „ZRENJANIN“ I DEFINITIVNO IDE U ISTORIJU

  ZRENJANIN – Posle više od tri decenije rada, Radio Zrenjanin definitivno nestaje sa javne scene. Naime, odbornici Skupštine grada izjasniće se u petak, na sednici parlamenta, o pokretanju likvidacije ovog medija i javnog preduzeća. Odlukom o likvidaciji, sa mesta v.d. direktora i ovlašćenog lica razrešen je Ivan Francuski (u međuvremenu, imenovan za v.d. direktora Pozorišta), […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  GRADSKI RADIO „ZRENJANIN“ I DEFINITIVNO IDE U ISTORIJU

  ZRENJANIN – Posle više od tri decenije rada, Radio Zrenjanin definitivno nestaje sa javne scene.

  radio

  Naime, odbornici Skupštine grada izjasniće se u petak, na sednici parlamenta, o pokretanju likvidacije ovog medija i javnog preduzeća.

  Odlukom o likvidaciji, sa mesta v.d. direktora i ovlašćenog lica razrešen je Ivan Francuski (u međuvremenu, imenovan za v.d. direktora Pozorišta), a za likvidacionog upravnika imenovan je Goran Rakić, javni pravobranilac.

  U naredna tri meseca, poverioci bi trebalo da prijave svoja potraživanja, a dužnici su pozvani da izmire svoje obaveze.

  Posle nekoliko krugova socijalnog programa, najveći broj zaposlenih na radiju je napustio preduzeće, dok je u prostorijama ostalo još njih četvoro. Radio ne emituje program od 19. decembra prošle godine, kada je istekao zakup frekvencije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika