• NARODNO POZORIŠTE GOSTUJE U BEOGRADU

  BEOGRAD – Narodno pozorište „Toša Jovanović“ gostuje u subotu, 26. novembra, u Narodnom pozorištu u Beogradu na sceni „Raša Plaović“ sa predstavom „Romeo i Julija“. Povodom 400 godina od smrti Vilijama Šekspira zrenjaninsko pozorište postavilo je jedan od njegovih najpoznatijih komada – „Romeo i Julija“ u režiji Nikole Zavišića. Ova predstava je premijeru imala 15. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  NARODNO POZORIŠTE GOSTUJE U BEOGRADU

  BEOGRAD – Narodno pozorište „Toša Jovanović“ gostuje u subotu, 26. novembra, u Narodnom pozorištu u Beogradu na sceni „Raša Plaović“ sa predstavom „Romeo i Julija“.

  "Romeo i Julija"
  „Romeo i Julija“

  Povodom 400 godina od smrti Vilijama Šekspira zrenjaninsko pozorište postavilo je jedan od njegovih najpoznatijih komada – „Romeo i Julija“ u režiji Nikole Zavišića.

  Ova predstava je premijeru imala 15. oktobra ove godine, na Dan pozorišta, kada je proslavljeno 70 godina profesionalnog rada, i do danas je odigrana čak deset puta.

  Dobro osmišljeno osavremenjavanje svetskog klasika, koje je zadržalo svu lepotu Šekspira, njegovog jezika i humora, ali i divotu velike ljubavi dvoje mladih ljudi, čini ovu predstavu privlačnom i rado gledanom.

  Poseban kuriozitet jesu dvoje mladih i talentovanih glumaca u naslovnim ulogama izabrani na audiciji u aprilu ove godine.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura