• DRI „češlja“ dokumentaciju: Neka se spremi Poljoprivredna stručna služba Zrenjanin

  Državna revizorska institucija (DRI) je saopštila da je ovog meseca započela reviziju kod još 103 korisnika javnih sredstava.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DRI „češlja“ dokumentaciju: Neka se spremi Poljoprivredna stručna služba Zrenjanin
  Foto: Pixabay/AI Generated

   

  Državna revizorska institucija (DRI) je navela da je tokom aprila započela postupak revizije finansijskih izveštaja, pravilnosti poslovanja i kombinovanih revizija finansijskih izveštaja i pravilnosti poslovanja kod još 103 korisnika javnih sredstava.

   

  Ovaj postupak sprovodi se u skladu sa Programom revizije za 2024. godinu.

   

  Na spisku 103 korisnika javnih sredstava, čiju će dokumentaciju „češljati“ državni revizori, nalaze se i dva iz Zrenjanina.

   

  U pitanju su Okružni zatvor u Zrenjaninu i Poljoprivredna stručna služba Zrenjanin.

   

  Portal zrenjaninski.com je nedavno pisao da je DRI utvrdila nepravilnosti u radu lokalne samouprave u Novoj Crnji. Novocrnjanska opština je, naime, ugostiteljske usluge plaćala bez zaključenog ugovora, o čemu više možete PROČITATI OVDE. 

   

  Takođe, državni revizori su otkrili i niz nepravilnosti u radu Visoke tehničke škole strukovnih studija u Zrenjaninu, o čemu smo takođe pisali. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad