• U toku košenje trave na zelenim površinama u gradu

  Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo“ uveliko rade na košenju zelenih površina, kako je to planom i programom predviđeno.   Na više lokacija u gradu zelene površine su košene po tri – četiri puta. Danas su zelene površine košene u Novosadskoj i Lenjinovoj ulici na Bagljašu, Motelu i na Gradnuličkom groblju. Aktivnosti sa košenjem […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U toku košenje trave na zelenim površinama u gradu

  Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo“ uveliko rade na košenju zelenih površina, kako je to planom i programom predviđeno.

   

  Na više lokacija u gradu zelene površine su košene po tri – četiri puta. Danas su zelene površine košene u Novosadskoj i Lenjinovoj ulici na Bagljašu, Motelu i na Gradnuličkom groblju. Aktivnosti sa košenjem se nastavljaju u skladu sa programom.

   

  groblje

   

  Inače, Služba za održavanje javno zelenih površina JKP „Čistoća i zelenilo“ po povoljnim cenama pruža pravnim i fizičkim licima sledeće usluge – rad sa hidrauličnom korpom na orezivanju stabala, formiranje krošnji, kao i seča starih i stabala sklonih padu, vađenje panjeva iveračem, grabuljanje lišća sa odnošenjem, aranžiranje poslovnih prostorija i drugo.

   

  Sve informacije pravna i fizička lica mogu dobiti putem telefona 023/522-350 lokal 123, ili u sedištu preduzeća, u ulici Beogradskoj 17, svakog radnog dana od 6 do 14 časova.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Foto dana