• Stari školski drugovi okupili se ponovo posle 28 godina

  Kada su završavali osnovnu školu, 1990. godine, mali maturanti VIII 4 razreda Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ ni slutili nisu kakve im sve izazove život priprema. Bili su mladi, veseli, puni planova… No, stigle su devedesete, koje bi mnogi da zaborave.   Život je prolazio, drugovi i drugarice su se raspršili na sve strane sveta, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Stari školski drugovi okupili se ponovo posle 28 godina

  Kada su završavali osnovnu školu, 1990. godine, mali maturanti VIII 4 razreda Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ ni slutili nisu kakve im sve izazove život priprema. Bili su mladi, veseli, puni planova… No, stigle su devedesete, koje bi mnogi da zaborave.

   

  Život je prolazio, drugovi i drugarice su se raspršili na sve strane sveta, a onda, kad su se nedavno sreli na jednom ne tako veselom mestu, dogovorili su se da se okupe u lepšoj atmosferi.

   

  Pa je njih sedamnaestoro to i učinilo prošle nedelje. Domaćica je bila Danijela Radovančev, a mali maturanti su se okupili u dvorištu njene porodične kuće.

   

  maturanti

   

  – Okupili smo se posle 28 godina – priča Danijela. – Prva dva sata smo samo pričali. Setili se naše učiteljice Melanije Samardžić, i razredne Milene Drašković, setili smo se škole, pričali smo o tome ko je šta za tih 28 godina uradio, kako mu je život izgledao… Onda se nastavilo uz muziku, jer imamo muzikalne drugove, a jedan je i član orkestra „Slatki greh“, pa su usledile i karaoke… Jednom rečju, lepo i veselo do ranih jutarnjih sati, priča Danijela.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Foto dana