• MAŠTALIŠTE: Dodela diploma i izložba likovnih radova

  Na Dečjem odeljenju Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ u subotu, 9. juna, upriličena je dodela diploma deci koja su bila najvrednija u pohađanju radionica, kao i izložba radova nastalih na likovnim radionicama u Centru za decu i mlade „Maštalište“.   I ove godine tradicionalno su dodeljene diplome „Maštališta“ deci koja su učestvovala na radionicama, i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MAŠTALIŠTE: Dodela diploma i izložba likovnih radova

  Na Dečjem odeljenju Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ u subotu, 9. juna, upriličena je dodela diploma deci koja su bila najvrednija u pohađanju radionica, kao i izložba radova nastalih na likovnim radionicama u Centru za decu i mlade „Maštalište“.

   

  I ove godine tradicionalno su dodeljene diplome „Maštališta“ deci koja su učestvovala na radionicama, i to na likovnim radionicama „Mazalište“, koje su namenjene mališanima od 3 do 6 godina, i „Kreativni kutak“ za decu osnovnoškolskog uzrasta, zatim na radionici engleskog jezika „Play & Learn“ za decu od 8 do 11 godina, radionici „Igralište dramilište“ za decu uzrasta od 3 do 6 godina, koja podstiče psihomotorni i intelektualni razvoj, kao i razvoj pravilnog govora kroz igru, pesmice i vežbe.

   

  Srednjoškolci su svoje diplome dobili nešto ranije na psihološkoj radionici „Putokaz“, koja je namenjena svim srednjoškolcima i predstavlja primarno preventivni program podrške mladima da uobičajene razvojne teškoće prevaziđu, povećaju svest o sebi i kroz emocionalno iskustvo dožive pozitivnu promenu.

   

  Deci je dodeljeno ukupno 46 diploma „Maštališta“ za njihov trud, kreativnost i pokazano znanje. Ove godine su po 24. put podeljene diplome od kako postoji „Maštalište“.

   

  Nastavak radionica sledi početkom jeseni.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Foto dana