• KAD AUTOMOBILI POBEDE LJUDE

  ZRENJANIN – U jednom trenutku, javni objekti kao da su se utrkivali ko će pre da obezbedi lakši pristup osobama sa invaliditetom. Prilazne rampe nisu olakšavale ulazak u zgradu  samo osobama koja imaju problem sa kretanjem, nego i starijim ljudima ili roditeljima sa mališanima u kolicima.     Ali šta vredi rampa kad su prilazi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  KAD AUTOMOBILI POBEDE LJUDE

  ZRENJANIN – U jednom trenutku, javni objekti kao da su se utrkivali ko će pre da obezbedi lakši pristup osobama sa invaliditetom. Prilazne rampe nisu olakšavale ulazak u zgradu  samo osobama koja imaju problem sa kretanjem, nego i starijim ljudima ili roditeljima sa mališanima u kolicima.

   

  posta rampa
  Prilazna rampa kod zgrade Pošte

   

  Ali šta vredi rampa kad su prilazi rampi zakrčeni, kao na primer ovaj na ulazu u glavnu gradsku poštu. Automobili parkirani ne samo do rampe nego i do stepeništa, da ne govorimo o ovom na fotografiji koji se uredno smestio na parking mesto predviđeno za invalide, ne otežavaju kretanje samo slabije pokretljivim nego i onima koji nemaju nikakav problem. Osim da se provuku između onih koji ne poštuju ni saobraćajna  a ni ljudska pravila.

   

  Možda bi pomoglo ako bi se komunalci malo prošetali. Ili da oni zaduženi za obeležavanje parking mesta, osveže već poprilično izbledele linije. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo