• Pojačano prisustvo vojne policije u većim gradovima u Srbiji

  Ministarstvo odbrane je saopštilo danas da Vojska Srbije, na osnovu zaključaka Saveta za nacionalnu bezbednost, zajedno sa MUP-om i bezbednosnim službama, preduzima mere opreza i preventivne radnje za povećanje bezbednosti građana, objekata i institucija Srbije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pojačano prisustvo vojne policije u većim gradovima u Srbiji
  Foto: zrenjaninski.com

   

  Pojačano je i prisustvo patrola vojne policije na trgovima, u parkovima i na ulicama većih gradova, kao i u tržnim centrima, na železničkim stanicama, Beogradskom sajmu i drugim prometnim mestima.

   

  „Sigurnost i bezbednost građana je prioritet, a Vojska Srbije ostaje spremna da, u skladu sa Ustavom, zakonom i odlukama državnog rukovodstva, angažuje svoje snage i sredstva i zajedno sa drugim snagama bezbednosti osigura miran san svih građana naše zemlje“, poručuje Ministarstvo odbrane.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

   

  PROČITAJTE JOŠ: Šta udišemo: Zrenjanin nabavlja novi uređaj za merenje kvaliteta vazduha

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

  Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]