• Zna se ko su šampioni: Rvači Proletera 19. put ekipni prvaci Srbije!

    Rvači Proletera iz Zrenjanina ponovo su šampioni Srbije!   U subotu, 25. novembra, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, održano je finale Super lige Srbije u rvanju. Proleter je u finalu pobedio ekipu Spartaka iz Subotice rezultatom 5:3 i po 19. put postao ekipni prvak države, saopštio je Rvački savez Srbije.   PROČITAJTE JOŠ: Marijana Berbakov […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zna se ko su šampioni: Rvači Proletera 19. put ekipni prvaci Srbije!

    Rvači Proletera iz Zrenjanina ponovo su šampioni Srbije!

     

    U subotu, 25. novembra, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, održano je finale Super lige Srbije u rvanju. Proleter je u finalu pobedio ekipu Spartaka iz Subotice rezultatom 5:3 i po 19. put postao ekipni prvak države, saopštio je Rvački savez Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Marijana Berbakov osvojila dve bronze na Evropskom masters prvenstvu u plivanju

     

    U polufinalu Proleter je sa 8:0 savladao ekipu Kragujevca koja je napravila iznenađenje plasmanom među četiri najbolja srpska kluba. Prvih sedam mečeva domaćin je dobio tehničkim tušem, a u poslednjem je David Molnar (do 130kg) tuširao Đorđa Jovičića u drugoj rundi.

     

    Drugo polufinale donelo je veliku dramu. Spartak i Partizan su završili nerešenim rezultatom (4:4), a zahvaljujući jednom tehničkom tušu više u finale je išao Spartak.

     

    Beogradski crno – beli bili su ubedljivi protiv Kragujevčana u meču za treće mesto i pobedili su rezultatom 6:2.

     

    FINALE

     

    Proleter – Spartak 5:3

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Do 60kg: Kolompar 1:0 (BB), do 67kg: Tibilov – Dimitrijević 1:0 (8:0, TT), do 72kg: Sremac – Nađ 0:1 (0:10, TT), do 77kg: M. Nemeš – Pitić 1:0 (8:0, TT), do 82kg: Arsalan 0:1 (BB), do 87kg: V. Nemeš – Krstin 1:0 (9:0 TT), do 97kg: Đukić – Horvat 1:0 12:1 (TT), do 130kg: Supić – Franjković 0:1 (0:4, tuš).

     

    Opet pokazali klasu: Mačevaoci Omladinca osvojili 16 medalja u Beogradu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin