• Upisali nove bodove: Uspešan vikend za najmlađe selekcije OK Proleter

    Ovog vikenda igrale su sve selekcije OK Proleter iz Zrenjanina, ali najuspešnije su bile pionirske ekipe dečaka i devojčica.   U večerašnjem duelu, koji se igrao u Ravnom Topolovcu, protivnik mladim zrenjaninskim odbojkašima bio je SK Volley iz Novog Sada. Rezultat je bio 3:1 u korist Zrenjaninaca, po setovima 25:2, 25:10, 24:26 i 25:11.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Upisali nove bodove: Uspešan vikend za najmlađe selekcije OK Proleter

    Ovog vikenda igrale su sve selekcije OK Proleter iz Zrenjanina, ali najuspešnije su bile pionirske ekipe dečaka i devojčica.

     

    U večerašnjem duelu, koji se igrao u Ravnom Topolovcu, protivnik mladim zrenjaninskim odbojkašima bio je SK Volley iz Novog Sada. Rezultat je bio 3:1 u korist Zrenjaninaca, po setovima 25:2, 25:10, 24:26 i 25:11.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Plivači Pavle Stojanov i Kasja Blažin osvojili titule najboljih u Skoplju i Pančevu

     

    – Večeras su naši dečaci igrali sjajno. Bili su skoncentrisani, igrali kao pravi tim i rezultat nije mogao da izostane. Treći set smo izgubili zbog naših grešaka, a četvrti dobili jer smo igrali onako kako znamo i na kraju smo zasluženo pobedili. Do sada je pionirska selekcija odnela sve pobede i prezadovoljan sam – rekao je trener pionira Darko Jančić.

     

    Za Proleter su igrali: kapiten Zečić, Stankov, Štrbac, Stoiljkovski, Rakić, Tričković, Jelisić, Funduk, Tančić, Markov, Banč, Zarin, Šamanc i Đakovački.

     

     

    Devojčice su isto danas odnele pobedu u Ravnom Topolovcu. Protivnik im je bila ekipa Kleka i pionirke Proletera su trijumfovale maksimalnim rezultatom 3:0.

     

    – Sve vreme su držale meč pod kontrolom. Igrale su borbeno i ja im čestitam na odličnoj igri – rekao je trener pionirki Zoran Pavlović.

     

    Za tim Proletera su igrale: kapitenka Nešić, Gordić, Vukov, Prokin, Georgijev, Vujadinović, Bone, Lubarda, Torbica, Pribić, Drča, Kerčov, Todorović i Tomić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Pretpionirke su u sredu, u prvom kolu pretpionirskog prvenstva Vojvodine, pobedile ekipu OK Hercegovina. Seniorke Proletera 2 odnele su pobedu nad ekipom OK Kikinda 2, dok su obe seniorske selekcije poražene – momci od Kulpina, a devojke od Bavaništa.

     

    Bokseri Dario Tomić i Josif Belić na maestralan način došli do zlatnih medalja

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport