• Bokseri Dario Tomić i Josif Belić na maestralan način došli do zlatnih medalja

    Seniori Dario Tomić, u kategoriji do 75 kilograma, i Josif Belić, u kategoriji do 92 kilograma, branili su boje Boks kluba Banat iz Zrenjanina u trećem kolu Open Balkan kupa, novog vida takmičenja u boksu koji okuplja ekipe iz celog regiona. Sa ovog kupa, Tomić i Belić vratili su se sa dve zlatne medalje.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bokseri Dario Tomić i Josif Belić na maestralan način došli do zlatnih medalja

    Seniori Dario Tomić, u kategoriji do 75 kilograma, i Josif Belić, u kategoriji do 92 kilograma, branili su boje Boks kluba Banat iz Zrenjanina u trećem kolu Open Balkan kupa, novog vida takmičenja u boksu koji okuplja ekipe iz celog regiona. Sa ovog kupa, Tomić i Belić vratili su se sa dve zlatne medalje.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zadrugar ostvario uspeh na Kupu Vojvodine u karateu za poletarce, pionire i nade

     

    Dario Tomić je za protivnika imao takmičara beogradskog kluba Voždovac Miljana Savića. Nakon tri runde borbe i tehničko-taktičke nadmoći, zrenjaninski takmičar je jednoglasnom odlukom sudija došao do pobede.

     

    Josif Belić je nastupio protiv takmičara BK Vitez iz Niša Stefana Stankovića. Borba je bila napeta i neizvesna. Iako se u prvoj rundi, posle snažnog krošea protivnika, našao na podu, Belić se odmah pridigao i signalizirao da može da nastavi borbu. Do kraja borbe je bio dominatan, što su sudije vrednovale i jednoglasnom odlukom proglasile Belića za pobednika.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Hrabrost i odlučnost su presudili, kao i želja za pobedom. Naše oduševljenje je neopisivo. Dve zlatne medalje osvojene na ovako maestralan način nešto je na šta smo zaista ponosni. Svesni smo i da je linija između poraza i pobede tanka, zato opuštanja nema – poručio je trener BK Banat Milivoj Šojić.

     

    Odbojkaš Nikola Funduk potencijalni kandidat za pionirsku reprezentaciju Srbije

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport