• Srećan rođendan: Karate klub Banatski cvet obeležava 19 godina postojanja

  Karate klub Banatski cvet iz Zrenjanina 1. novembra obeležava 19 godina postojanja.   Klub su 2004. osnovali ljubitelji ove borilačke veštine Bogdan Kesić, Veselin Grubački i Ivan Grubački.   PROČITAJTE JOŠ: Deset medalja za Tekvondo klub Zrenjanin na turniru „Koloseum open“   Tokom ovih 19 godina Banatski cvet je nastupao u Šotokan karate savezu Srbije, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Srećan rođendan: Karate klub Banatski cvet obeležava 19 godina postojanja

  Karate klub Banatski cvet iz Zrenjanina 1. novembra obeležava 19 godina postojanja.

   

  Klub su 2004. osnovali ljubitelji ove borilačke veštine Bogdan Kesić, Veselin Grubački i Ivan Grubački.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Deset medalja za Tekvondo klub Zrenjanin na turniru „Koloseum open“

   

  Tokom ovih 19 godina Banatski cvet je nastupao u Šotokan karate savezu Srbije, Karate uniji Srbije, Fudokan savezu Srbije i Savezu za tradicionalni karate Srbije, dok je danas punopravni član Fudokan saveza Srbije i Saveza za tradicionalni karate Srbije.

   

  Članovi kluba su više puta osvajali medalje na nacionalnim šampionatima u svim kategorijama. Medalje nisu izostale ni na svetskim i evropskim prvenstvima.

   

  Osvajači ovih odličja su Bobana Plavšić, Milica Metikoš, Ksenija Diklić, Dragana Milojević, Sandra Bundić, Nikola Vukelić, Nikola Adamov, Srđan Marić, Filip Mihajlović i Goran Samolovac.

   

  „Ove godine očekujemo još odličja sa Svetskog prvenstva u organizaciji Svetske fudokan federacije u Beogradu, koje će biti održano sredinom novembra“, poručuje Karate klub Banatski cvet.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Klub se ovim putem javno zahvalio svim članovima, funkcionerima i trenerima koji su bili deo ove porodice tokom 19 godina.

   

  Pionirska ekipa Plivačkog kluba Proleter izdominirala u Subotici: Osvojena 51 medalja

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin