• Kik-bokserka Maša Damjanović sa svojih 15 godina već osvojila više od 30 zlatnih medalja

  Sa 15 godina, kik-bokserka Maša Damjanović iz Zrenjanina uspela je da svoje police ispuni brojnim medaljama osvojenim na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Kik-bokserka Maša Damjanović sa svojih 15 godina već osvojila više od 30 zlatnih medalja
  Foto: zrenjaninski.com

   

  Stoga je i godišnja nagrada Sportskog saveza grada Zrenjanina za 2023, koju je Maša Damjanović osvojila kao najuspešnija sportistkinja u neolimpijskim sportovima uzrasta U20, bila sasvim očekivana.

   

  – Jako sam radosna što mi je uručena godišnja nagrada Sportskog saveza i što je neko prepoznao moj trud i zalaganje. Svesna sam toga da sam jako mlada i to me motiviše da gledam u budućnost i da nastavim da dajem sve od sebe kako bih i dalje postizala uspehe i dostojno predstavljala sebe, svoj grad i zemlju – izjavila je za portal zrenjaninski.com takmičarka Kluba borilačkih sportova Internacional Ekometal komerc Maša Damjanović.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Dejan Živković i David Magda predstavljaju Srbiju na MMA evropskom prvenstvu

   

  Maša je rođena 2009. godine u Zrenjaninu i pohađa Osnovnu školu „Petar Petrović Njegoš“. U sportu je od svoje šeste godine, kada je počela da trenira kik-boks. Od tada se neprestano trudi da postiže uspehe.

   

  maša damjanović
  Foto: zrenjaninski.com

   

  – Za sebe bih rekla da imam autentičan sportski duh, pa mi kik-boks nije jedina zanimacija. Takođe volim da treniram i fudbal. Moja starija sestra Marina, koja se takođe dugi niz godina bavila kik-boksom, inspirisala me je da treniram ovu borilačku veštinu – navodi Maša.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Trenutno njenu vitrinu ispunjava više od 30 zlatnih medalja.

   

  – Neki od mojih dražih uspeha su to što sam višestruki državni prvak, a više puta sam bila i prvak takmičenja „Balkan Best“. Pored toga sam i višestruki prvak Vojvodine – dodaje Maša Damjanović.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport