• Dejan Živković i David Magda predstavljaju Srbiju na MMA evropskom prvenstvu

    Takmičari MMA kluba Proleter iz Zrenjanina Dejan Živković i David Magda predstavljaće Srbiju na predstojećem MMA evropskom prvenstvu, koje će biti održano od 29. marta do 6. aprila u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dejan Živković i David Magda predstavljaju Srbiju na MMA evropskom prvenstvu
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Dejan Živković i David Magda poziv u srpsku reprezentaciju dobili su nakon nastupa na državnom prvenstvu i ovo je obojici prvo veliko evropsko takmičenje.

     

    Živković će nastupiti u kategoriji mlađih seniora do 84kg, dok će se Magda boriti u juniorskoj konkurenciji do 93kg.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Tekvondisti Zrenjanina doneli medalje sa međunarodnog takmičenja „Omega kup“

     

    – Baš mi je drago što sam pozvan u reprezentaciju i što ću braniti boje naše zemlje. Velika je to privilegija. Trudiću se da opravdam očekivanja i osvojim zlatnu medalju. Spremni smo i David i ja, što znači da idemo do kraja – izjavio je za portal zrenjaninski.com Dejan Živković, koji je na minulom državnom prvenstvu nastupio u seniorskoj B klasi i u izuzetno jakoj konkurenciji osvojio srebrnu medalju.

     

    Dejan dodaje da nema tremu od predstojećeg učešća na evropskom šampionatu.

     

    – Znam koliko naporno treniramo i koliko vredim. Trener Siniša Kotur nas je zaista odlično pripremio. Treninzi su poprilično naporni, imamo ih pet puta nedeljno, što u sali Kristalne dvorane, što van nje. Puno truda ulažemo i očekujemo da će se to videti na prvenstvu. U mojoj kategoriji će, koliko sam upoznat, biti 11 boraca, što nije malo, ali sam spreman da idem do kraja – poručuje Živković.

     

    dejan živković
    Foto: zrenjaninski.com

     

    MMA savez Srbije je saopštio da sa 523 hrabra takmičara i 175 iskusnih trenera, predstojeći borilački spektakl u Beogradu obećava nezaboravno iskustvo i nadmetanje na najvišem nivou.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Predstavljajući 35 nacija, naša MMA zajednica nadmetaće se u svim uzrasnim kategorijama, dok će Srbiju ponosno predstavljati 27 takmičara. Dobrodošli na Evropsko prvenstvo, gde se snaga susreće sa duhom, a šampioni rađaju u oktagonu“, poručili su iz MMA saveza Srbije.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport