• Justin Cvetkov u odličnoj formi: Dva zlata i jedno srebro na Susretu reprezentacija

    Takmičar Plivačkog kluba Novi Sad Justin Cvetkov osvojio je dve zlatne i jednu srebrnu medalju na nedavno održanom Susretu reprezentacija Srbije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, na kojem su nastupili najbolji juniori iz regiona.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Justin Cvetkov u odličnoj formi: Dva zlata i jedno srebro na Susretu reprezentacija
    Foto: EYOF/Privatna arhiva

     

    U sastavu reprezentacije Srbije, na takmičenju održanom u Beogradu, bilo je šest mladih plivača PK Novi Sad, a među njima i Justin Cvetkov iz Zrenjanina.

     

    Justin je osvojio prvo mesto u trkama na 100m slobodo i 4x100m slobodno. Drugo mesto zauzeo je na 4x100m mešovito, dok je četvrti bio u trci na 200m slobodno.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Levo krilo RK Proleter Veljko Radisavljević: „Ne smemo da razmišljamo o porazu“

     

    – Susret reprezentacija je odlično prošao, mada to nije bilo ciljano takmičenje. Više je bila neka provera forme, a nastupio sam i iz poštovanja prema reprezentaciji. Rezultati su bili bolji nego što sam se nadao – kazao je za portal zrenjaninski.com Justin Cvetkov.

     

    justin cvetkov
    Foto: EYOF/Privatna arhiva

     

    Sledeće nedelje mladi zrenjaninski plivač putuje u Holandiju, gde će nastupiti na plivačkom mitingu u Ajndhovenu.

     

    – Planiram da otplivam što bolje mogu. Voleo bih da postignem najbolje rezultate, jer sam se za ovo takmičenje više spremao – istakao je naš sagovornik.

     

    Justin je, inače, od prošle godine član Plivačkog kluba Novi Sad. Kaže da je prezadovoljan uslovima rada u novoj sredini.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Uslovi su definitivno bolji nego što sam ih imao ranije. Veoma sam zadovoljan i trenerom i treninzima. U ovom trenutku na raspolaganju imamo samo jedan veliki bazen, na Spensu. Onaj drugi, na Sajmištu, trenutno je zatvoren, ali će nam biti dostupan za koji mesec – kaže Justin Cvetkov.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport