• Deo filmske ekipe na projekciji filma „Kralj Petar Prvi“

  Projekciji filma „Kralj Petar Prvi“, koja je održana sinoć u bioskopu CineStar u Zrenjaninu, prisustvovao je i deo filmske ekipe.   Zrenjaninsku publiku, pre projekcije novog filma, pozdravili su reditelj Petar Ristovski, i glumci Lazar Ristovski i Milan Kolak.   Tom prilikom, Lazar Ristovski je rekao da mu je posebno drago što se nalazi u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Deo filmske ekipe na projekciji filma „Kralj Petar Prvi“

  Projekciji filma „Kralj Petar Prvi“, koja je održana sinoć u bioskopu CineStar u Zrenjaninu, prisustvovao je i deo filmske ekipe.

   

  Zrenjaninsku publiku, pre projekcije novog filma, pozdravili su reditelj Petar Ristovski, i glumci Lazar Ristovski i Milan Kolak.

   

  Tom prilikom, Lazar Ristovski je rekao da mu je posebno drago što se nalazi u gradu koji će se zvati Petrovgrad, baš po istorijskom liku kog glumi u filmu.

   

  – Snimati jedan ovakav film je u isto vreme i obaveza, ali i jedno veliko umetničko zadovoljstvo. Meni je bila velika obaveza graditi lik kralja Petra, zato što znam da će se njegov lik od sada na neki način poistovećivati sa mojim – izjavio je Ristovski.

   

  Kako je rekao, to su sve bili motivi zašto je ekipa u ovaj projekat ušla svim srcem i svom snagom.

   

  On je dodao da publika, nakon odgledanog filma, iz bioskopa izlazi potrešena i zadovoljna.

   

  – U karijeri sam snimio skoro 80 filmova, ali ovo jeste kruna moje karijere i jedna od mojih najtežih uloga. Možda ću sa njom i završiti karijeru – naglasio je Ristovski.

   

  KOLAK: Ovo je za mene veliko iskustvo

   

  Mladi glumac Milan Kolak, koji tumači jednu od glavnih uloga u filmu, izjavio je da je ovo za njega veliko iskustvo.

   

  – Zahvalan sam što sam deo tako velikog filma, koji se bavi jednim od možda i najvećih događaja u našoj istoriji – rekao je Kolak.

   

  Kolak je naveo da je imao i u svojoj familiji Solunce koji su prešli Albaniju, tako da je imao i dodatnu motivaciju.

   

  Napomenuo je da mu je posebno drago što je prisustvovao projekciji u Zrenjaninu, jer se sa ovdašnjom publikom zna i preko Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“, gde nastupa u nekoliko predstava.

   

  Tekst i foto: Zoran Bogaroški

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Slobodno vreme