• Gradonačelnik uputio javni poziv poljoprivrednicima: Dva miliona za nabavku opreme

  Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura raspisao je javni poziv namenjen poljoprivrednim gazdinstvima za podnošenje zahteva za sufinansiranje nabavke nove opreme, mašina i mehanizacije u ovoj godini. Cilj ovog javnog poziva je podizanje tehničko-tehnološke opremljenosti poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji grada Zrenjanina.   Ukupna bespovratna sredstva koja se dodeljuju po ovom javnom pozivu iznose do dva miliona dinara. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gradonačelnik uputio javni poziv poljoprivrednicima: Dva miliona za nabavku opreme

  Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura raspisao je javni poziv namenjen poljoprivrednim gazdinstvima za podnošenje zahteva za sufinansiranje nabavke nove opreme, mašina i mehanizacije u ovoj godini. Cilj ovog javnog poziva je podizanje tehničko-tehnološke opremljenosti poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji grada Zrenjanina.

   

  Ukupna bespovratna sredstva koja se dodeljuju po ovom javnom pozivu iznose do dva miliona dinara. Maksimalan iznos po jednoj prijavi ne može biti veći od 150.000 dinara. Poljoprivrednik može podneti samo jednu prijavu za jednu vrstu proizvodnje.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Uprava za veterinu apelovala na kupce: Da biste izbegli rizik, pročitajte ove savete

   

  Sredstva koja se dodeljuju namenjena su za investicije u oblasti proizvodnje mleka, mesa, konzumnih jaja, zatim voća, grožđa, povrća (uključujući i pečurke) i cveća, ali i ostalih useva – žitarica, industrijskog, aromatičnog i začinskog bilja i drugog.

   

  Pravo na podsticaje mogu da ostvare lica koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava i koja se nalaze u aktivnom statusu.

   

  Prijave sa potrebnom dokumentacijom podnose se na pisarnici Gradske uprave Zrenjanin. Rok za podnošenje je četrnaest dana od dana raspisivanja.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Raspisan konkurs za posao: Firmi potrebni vozači C i E kategorije

   

  Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 023 315 02 34, radnim danima od 10 do 14 časova.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Poljoprivreda