• SVM za pokrajinske poslanike predložio kandidate iz Zrenjanina, Torde, Nove Crnje…

    Savez vojvođanskih Mađara još jedan je od učesnika pokrajinskih izbora koji će u Vojvodini biti održani 17. decembra. SVM na predstojećim izborima nastupa sa izbornom listom „Savez vojvođanskih Mađara – Za našeg predsednika, za našu zajednicu, za budućnost“.   Na ovoj listi, među prvih 30 kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine, nema nikoga iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SVM za pokrajinske poslanike predložio kandidate iz Zrenjanina, Torde, Nove Crnje…

    Savez vojvođanskih Mađara još jedan je od učesnika pokrajinskih izbora koji će u Vojvodini biti održani 17. decembra. SVM na predstojećim izborima nastupa sa izbornom listom „Savez vojvođanskih Mađara – Za našeg predsednika, za našu zajednicu, za budućnost“.

     

    Na ovoj listi, među prvih 30 kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine, nema nikoga iz Zrenjanina i drugih mesta u srednjem Banatu. Tek na 40. mestu se nalazi profesorka razredne nastave Kristina Vidrač iz Zrenjanina.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Rekordni ulozi na klađenje na izbore – evo na koga se građani klade!

     

    Od Zrenjaninaca, na ovoj listi su i profesori Jožef Stojko i Janoš Puškaš, vaspitačica Klara Pejkić i mašinski inženjer Ištvan Parigros.

     

    Kandidati za pokrajinske poslanike, na izbornoj listi koju je predložio SVM, iz srednjeg Banata su i diplomirani pravnik Janoš Dobai iz Torde, strukovni menadžer Tamaš Tanok iz Nove Crnje, geometarka Kornelia Kiš iz Torde i preduzetnik Atila Patai iz Novog Itebeja.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na listi su i radnik u proizvodnji Vilmoš Lašanc iz Neuzine, profesorka Anastazija Tot Rimai iz Mihajlova, građevinska tehničarka visokogradnje Erika Detki Kovač iz Torde, mesar Tibor Babinski iz Belog Blata i trgovinska tehničarka Renata Daruši iz Nove Crnje.

     

    U našoj rubrici POLITIKA pročitajte ko su kandidati za pokrajinske poslanike iz srednjeg Banata ispred drugih stranaka i koalicija.

     

    Novo lice Vojvodine: Ono što zaradimo da podelimo na ravne časti

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika