• SVM za pokrajinske poslanike predložio kandidate iz Zrenjanina, Torde, Nove Crnje…

  Savez vojvođanskih Mađara još jedan je od učesnika pokrajinskih izbora koji će u Vojvodini biti održani 17. decembra. SVM na predstojećim izborima nastupa sa izbornom listom „Savez vojvođanskih Mađara – Za našeg predsednika, za našu zajednicu, za budućnost“.   Na ovoj listi, među prvih 30 kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine, nema nikoga iz […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SVM za pokrajinske poslanike predložio kandidate iz Zrenjanina, Torde, Nove Crnje…

  Savez vojvođanskih Mađara još jedan je od učesnika pokrajinskih izbora koji će u Vojvodini biti održani 17. decembra. SVM na predstojećim izborima nastupa sa izbornom listom „Savez vojvođanskih Mađara – Za našeg predsednika, za našu zajednicu, za budućnost“.

   

  Na ovoj listi, među prvih 30 kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine, nema nikoga iz Zrenjanina i drugih mesta u srednjem Banatu. Tek na 40. mestu se nalazi profesorka razredne nastave Kristina Vidrač iz Zrenjanina.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Rekordni ulozi na klađenje na izbore – evo na koga se građani klade!

   

  Od Zrenjaninaca, na ovoj listi su i profesori Jožef Stojko i Janoš Puškaš, vaspitačica Klara Pejkić i mašinski inženjer Ištvan Parigros.

   

  Kandidati za pokrajinske poslanike, na izbornoj listi koju je predložio SVM, iz srednjeg Banata su i diplomirani pravnik Janoš Dobai iz Torde, strukovni menadžer Tamaš Tanok iz Nove Crnje, geometarka Kornelia Kiš iz Torde i preduzetnik Atila Patai iz Novog Itebeja.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Na listi su i radnik u proizvodnji Vilmoš Lašanc iz Neuzine, profesorka Anastazija Tot Rimai iz Mihajlova, građevinska tehničarka visokogradnje Erika Detki Kovač iz Torde, mesar Tibor Babinski iz Belog Blata i trgovinska tehničarka Renata Daruši iz Nove Crnje.

   

  U našoj rubrici POLITIKA pročitajte ko su kandidati za pokrajinske poslanike iz srednjeg Banata ispred drugih stranaka i koalicija.

   

  Novo lice Vojvodine: Ono što zaradimo da podelimo na ravne časti

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

  Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]