• Od pilota do krojačice: Koga je iz našeg okruga SVM kandidovao za narodne poslanike

    Savez vojvođanskih Mađara takođe će učestvovati na vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji, zakazanim za 17. decembar.   SVM je predao izbornu listu pod nazivom „Savez vojvođanskih Mađara – Za našeg predsednika, za našu zajednicu, za budućnost“. Na njoj se nalaze imena 250 kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Među njima je i više […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Od pilota do krojačice: Koga je iz našeg okruga SVM kandidovao za narodne poslanike

    Savez vojvođanskih Mađara takođe će učestvovati na vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji, zakazanim za 17. decembar.

     

    SVM je predao izbornu listu pod nazivom „Savez vojvođanskih Mađara – Za našeg predsednika, za našu zajednicu, za budućnost“. Na njoj se nalaze imena 250 kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Među njima je i više kandidata iz Zrenjanina i drugih mesta u Srednjobanatskom okrugu.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Druga na listi je, odmah iza lidera SVM Balinta Pastora, diplomirana ekonomistkinja Elvira Kovač iz Zrenjanina.

     

    Na 12. mestu je master inženjer poljoprivrede Atila Juhas iz Nove Crnje, na 17. ekonomista Jožef Kerekeš iz Novog Itebeja, a na 42. master fizioterapeut Čongor Senji iz Novog Bečeja.

     

    Preduzetnica Sonja Kamraš iz Zrenjanina je 47. na listi, vaspitačica Edit Sarka iz Hetina 57. a diplomirani istoričar Kristian Tot iz Mihajlova 67.

     

    Na 92. mestu liste koju je podneo Savez vojvođanskih Mađara nalazi se profesor biologije Atila Molnar iz Zrenjanina. Na 102. je medicinska tehničarka Natalia Kiš iz Lukinog Sela, na 107. muzički saradnik Emeše Kardoš iz Zrenjanina, a na 112. domaćica Enike Šari iz Torde.

     

    Na listi i muzička saradnica, nastavnica, službenik…

     

    Preduzetnica Ida Vencel iz Zrenjanina je takođe kandidatkinja za narodnu poslanicu, a ona se nalazi na 117. mestu na listi. Njena sugrađanka i partijska koleginica, muzička saradnica Otilia Damjanović, na 142. je mestu, poljoprivredni tehničar Ervin Palatinuš iz Zrenjanina na 152, ekonomista Žolt Lerinc iz Torde na 157. a medicinski tehničar Arpad Toma iz Zrenjanina na 162. mestu.

     

    Na 177. je nastavnica Beata Boroš iz Novog Itebeja, na 182. trgovkinja Aniko Dvorski iz Belog Blata, na 187. diplomirana filološkinja mađarskog jezika Lila Bicok iz Nove Crnje, a na 197. diplomirana agronomska inženjerka za ruralni razvoj Diana Flaman iz Mihajlova.

     

    Na ovoj listi su i krojačica Valika Mikloš iz Zrenjanina, i to na 204. mestu, zatim saobraćajni tehničar Ištvan Juhas iz Lukinog Sela na 209, poljoprivredni tehničar Robert Sabo iz Belog Blata na 214. i tehnološkinja u proizvodnji Gizela Senji iz Novog Bečeja na 219. mestu.

     

    Pilot Robert Babo iz Novog Bečeja je na 227. mestu na listi SVM, inženjer agronomije Jožef Đerman iz Nove Crnje na 237. i službenik Jene Lazar iz Torde na 242. mestu.

     

    U nastavku pročitajte ko su kandidati za narodne poslanike iz srednjeg Banata ispred drugih stranaka i koalicija.

     

    Na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ i kandidati iz Zrenjanina i okoline

     

    Na izbornoj listi „Ivica Dačić – premijer Srbije“ troje kandidata iz Zrenjanina i Žitišta

     

    Ko su kandidati Srpske radikalne stranke za narodne poslanike iz našeg okruga

     

    Zavetnici i Dveri ne polažu nade u Zrenjanince: Na listi za parlament niko iz našeg grada

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ko su Zrenjaninci na izbornoj listi „Dr Miloš Jovanović – Nada za Srbiju“

     

    Građanska inicijativa, zbor građana, peticija… Šta je sve na raspolaganju građanima

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika