• Narodna stranka predložila kandidate za poslanike: Na listi i bivši direktor škole

    Od 250 kandidata za narodne poslanike u Skupštini Srbije, koje je podnela Narodna stranka Vuka Jeremića, troje je iz Zrenjanina, a jedan iz Banatskog Despotovca.   Narodna stranka će na prevremenim parlamentarnim izborima, koji će u našoj zemlji biti održani 17. decembra, učestvovati sa izbornom listom „Narodna stranka – siguran izbor, ozbiljni ljudi“.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Narodna stranka predložila kandidate za poslanike: Na listi i bivši direktor škole

    Od 250 kandidata za narodne poslanike u Skupštini Srbije, koje je podnela Narodna stranka Vuka Jeremića, troje je iz Zrenjanina, a jedan iz Banatskog Despotovca.

     

    Narodna stranka će na prevremenim parlamentarnim izborima, koji će u našoj zemlji biti održani 17. decembra, učestvovati sa izbornom listom „Narodna stranka – siguran izbor, ozbiljni ljudi“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Podanik služi, a građanin bira i ne apstinira

     

    Prvih troje na listi su Vuk Jeremić, Siniša Kovačević i Sanda Rašković Ivić.

     

    Na 74. mestu nalazi se profesorka informatike Borislava Ružić Turinski iz Zrenjanina, a na 131. penzioner dr Mile Lovre iz Banatskog Despotovca, inače nekadašnji direktor Visoke tehničke škole strukovnih studija u Zrenjaninu.

     

    Na listi su, od Zrenjaninaca, i inženjer rudarstva Vanja Kulik, i to na 185. mestu, kao i poljoprivredni inženjer Mihajlo Jahura, koji se našao na 188. mestu na izbornoj listi.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U našoj rubrici POLITIKA pročitajte ko su kandidati za narodne poslanike iz srednjeg Banata ispred drugih stranaka i koalicija.

     

    Početak predizborne kampanje u opštini Žitište: Širi se opozicioni savez

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika