• Narodna stranka predložila kandidate za poslanike: Na listi i bivši direktor škole

  Od 250 kandidata za narodne poslanike u Skupštini Srbije, koje je podnela Narodna stranka Vuka Jeremića, troje je iz Zrenjanina, a jedan iz Banatskog Despotovca.   Narodna stranka će na prevremenim parlamentarnim izborima, koji će u našoj zemlji biti održani 17. decembra, učestvovati sa izbornom listom „Narodna stranka – siguran izbor, ozbiljni ljudi“.   PROČITAJTE […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Narodna stranka predložila kandidate za poslanike: Na listi i bivši direktor škole

  Od 250 kandidata za narodne poslanike u Skupštini Srbije, koje je podnela Narodna stranka Vuka Jeremića, troje je iz Zrenjanina, a jedan iz Banatskog Despotovca.

   

  Narodna stranka će na prevremenim parlamentarnim izborima, koji će u našoj zemlji biti održani 17. decembra, učestvovati sa izbornom listom „Narodna stranka – siguran izbor, ozbiljni ljudi“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Podanik služi, a građanin bira i ne apstinira

   

  Prvih troje na listi su Vuk Jeremić, Siniša Kovačević i Sanda Rašković Ivić.

   

  Na 74. mestu nalazi se profesorka informatike Borislava Ružić Turinski iz Zrenjanina, a na 131. penzioner dr Mile Lovre iz Banatskog Despotovca, inače nekadašnji direktor Visoke tehničke škole strukovnih studija u Zrenjaninu.

   

  Na listi su, od Zrenjaninaca, i inženjer rudarstva Vanja Kulik, i to na 185. mestu, kao i poljoprivredni inženjer Mihajlo Jahura, koji se našao na 188. mestu na izbornoj listi.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  U našoj rubrici POLITIKA pročitajte ko su kandidati za narodne poslanike iz srednjeg Banata ispred drugih stranaka i koalicija.

   

  Početak predizborne kampanje u opštini Žitište: Širi se opozicioni savez

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika