• Na izbornoj listi „Ivica Dačić – premijer Srbije“ troje kandidata iz Zrenjanina i Žitišta

    Na izbornoj listi „Ivica Dačić – premijer Srbije“, koja je potvrđena od strane Republičke izborne komisije, a koja će učestvovati na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima, zakazanim za 17. decembar, nalazi se i troje kandidata iz Zrenjanina i Žitišta.   Na listi koju je predala koalicija okupljena oko Socijalističke partije Srbije od ovo troje kandidata najbolje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na izbornoj listi „Ivica Dačić – premijer Srbije“ troje kandidata iz Zrenjanina i Žitišta

    Na izbornoj listi „Ivica Dačić – premijer Srbije“, koja je potvrđena od strane Republičke izborne komisije, a koja će učestvovati na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima, zakazanim za 17. decembar, nalazi se i troje kandidata iz Zrenjanina i Žitišta.

     

    Na listi koju je predala koalicija okupljena oko Socijalističke partije Srbije od ovo troje kandidata najbolje je pozicionirana master pravnica Dubravka Kralj iz Zrenjanina. Ona je zauzela 28. mesto na listi.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Podanik služi, a građanin bira i ne apstinira

     

    Njena sugrađnka, master strukovna vaspitačica Aleksandra Dušanović iz Jedinstvene Srbije kandidatkinja je za narodnu poslanicu pod rednim brojem 57.

     

    Novinar i književnik Dušan Milićev iz Žitišta, član Socijalističke partije Srbije, nalazi se na 144. mestu izborne liste „Ivica Dačić – premijer Srbije“.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ova lista broji ukupno 250 imena, koliko ima i mesta u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Prva trojica na listi su Ivica Dačić, Dragan Marković Palma i Marko Milošević, unuk bivšeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića.

     

    Na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ i kandidati iz Zrenjanina i okoline

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika