• DSS: GRAĐANIMA DA SE VRATE PARE KOJE SU IZDVAJALI ZA BOLNICU

    Zoran Sandić predlaže i na koji način to učiniti

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije u Zrenjaninu Zoran Sandić ocenio je da ovih dana mnoge političke partije iznose probleme koji se javljaju u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“, dodajući da DSS, kao lokal – patriotska stranka, želi da ukaže na jednu činjenicu i predloži konkretno rešenje koje će sprovesti u delo ako dobije poverenje građana na predstojećim izborima.

    dss-logo

    – Građani su svojim sredstvima, putem samodoprinosa, izgradili bolnicu u Zrenjaninu, a nivo zdravstvene zaštite i tehničke opremljenosti nisu ni blizu modernih zdravstvenih objekata kakve imaju Beograd i Novi Sad, a koje su izgrađene sredstvima republičkog i pokrajinskog budžeta. DSS traži da se građanima Zrenjanina i srednjeg Banata nadoknade uložena sredstva i to tako što će u narednih pet godina iz pokrajinskog budžeta biti izdvajana sredstva za unapređenje primarne zdravstvene zaštite u svim, kako gradskim, tako i seoskim ambulantama i za nabavku savremene opreme za zdravstvo – predložio je Sandić.

    Po njegovim rečima, DSS će na ovom predlogu insistirati, a ako patriotski blok DSS – Dveri dobije poverenje građana i sprovesti u delo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika