• Koncert velikana klasične muzike Jovana i Nade Kolundžije

  Koncert velikana klasične muzike, violiniste Jovana Kolundžije i njegove sestre, pijanistkinje Nade Kolundžije, biće održan u ponedeljak, 11. decembra, sa početkom u 19 časova, u Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin.   Na programu će biti dela kompozitora klasične muzike kao što su Žan-Mari Lekler, Kamij Sen-Sansa, Fridrih Fric Krajsler, Simeon ten Holt, Žozef Nikola-Pankras Roje i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Koncert velikana klasične muzike Jovana i Nade Kolundžije

  Koncert velikana klasične muzike, violiniste Jovana Kolundžije i njegove sestre, pijanistkinje Nade Kolundžije, biće održan u ponedeljak, 11. decembra, sa početkom u 19 časova, u Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin.

   

  Na programu će biti dela kompozitora klasične muzike kao što su Žan-Mari Lekler, Kamij Sen-Sansa, Fridrih Fric Krajsler, Simeon ten Holt, Žozef Nikola-Pankras Roje i Sergej Prokofjev.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Mladi pesnik Nemanja Radulj: Priroda je jedna velika inspiracija

   

  Na gostovanju u Zrenjaninu, u cilju promovisanja i afirmacije mladih talenata, Jovan i Nada Koludžija održaće besplatne kreativne muzičke radionice – majstorske kurseve za učenike Muzičke škole „Josif Marinković“. Najbolji među njima pridružiće se proslavljenim umetnicima na sceni, kao specijalni gosti koncerta.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Koncert se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i poslednji je u okviru ovogodišnje koncertne turneje Jovana i Nade Kolundžije.

   

  Ulaz je besplatan.

   

  Naša sugrađanka Zorica Kozlovački članica tima Srpske horske asocijacije u Litvaniji

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura