• Ervin Gazdag će na predavanju predstaviti istorijat Kaštela Ečka

  Ervin Gazdag će održati predavanje pod nazivom „Istorijat Kaštela Ečka (1781-1944)“. Predavanje će biti upriličeno u Mesnoj zajednici „Veljko Vlahović“ na Bagljašu, u petak, 3. marta, s početkom u 19 časova.   Ervin Gazdag je jedan od tri autora monografije „Ečka – mala istorija Banata“.   PROČITAJTE JOŠ: Likovi čudnih priča: Izložba ilustracija umetnice Teodore […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ervin Gazdag će na predavanju predstaviti istorijat Kaštela Ečka

  Ervin Gazdag će održati predavanje pod nazivom „Istorijat Kaštela Ečka (1781-1944)“. Predavanje će biti upriličeno u Mesnoj zajednici „Veljko Vlahović“ na Bagljašu, u petak, 3. marta, s početkom u 19 časova.

   

  Ervin Gazdag je jedan od tri autora monografije „Ečka – mala istorija Banata“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Likovi čudnih priča: Izložba ilustracija umetnice Teodore Lucić

   

  Predavanje će biti ilustrovano video projekcijom i obogaćeno klavirskom pratnjom Isidore Prodanović, učenice Muzičke škole „Josif Marinković“ iz Zrenjanina, u klasi profesorke Edite Majorfi.

   

  Ovo je prvo predavanje iz ciklusa „Dvorci Vojvodine“ koje udrženje „Bagljaškult“ namerava da priredi u Mesnoj zajednici „Veljko Vlahović“.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura