• Da li će i Begej u Zrenjaninu doći na red za košenje podvodne vegetacije i uklanjanje trske

  Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ saopštilo je da je u toku košenje podvodne vegetacije i uklanjanje trske i da je na tim radovima angažovano šest plovnih kosačica.   Košenjem podvodne vegetacije i uklanjanjem trske omogućava se neometani protok vode kanalima i poboljšavaju uslovi plovidbe i ribolova.   PROČITAJTE JOŠ: Komunalni otpad predstavlja ozbiljan rizik za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Da li će i Begej u Zrenjaninu doći na red za košenje podvodne vegetacije i uklanjanje trske

  Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ saopštilo je da je u toku košenje podvodne vegetacije i uklanjanje trske i da je na tim radovima angažovano šest plovnih kosačica.

   

  Košenjem podvodne vegetacije i uklanjanjem trske omogućava se neometani protok vode kanalima i poboljšavaju uslovi plovidbe i ribolova.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Komunalni otpad predstavlja ozbiljan rizik za životnu sredinu u Zrenjaninu

   

  Do sada je, saopštili su iz „Voda Vojvodine“, plovnom mehanizacijom pokošeno više od pet miliona kvadrata. Uglavnom je reč o kanalima u Bačkoj ali je posao odrađen i na Plovnom Begeju.

   

  Najavljeno je da se poslovi na uređenju priobalja kanala nastavljaju, pa se valja nadati da će i Begej u Zrenjaninu doći na red.

   

  Podvodna vegetacija i trska polako pobeđuju celom dužinom Begeja. Posebno je loša situacija u delu u kom reka protiče nadomak centra grada.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Na mnogim mestima je iz betonskog nasipa izniklo pravo drveće a trava i podvodna vegetacija stigli su maltene do polovine reke.

   

  Kino bašta će biti sanirana: Nekadašnje kultno mesto u novom ruhu?

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad