• STATISTIKA TVRDI DA JE SMANJEN BROJ NEZAPOSLENIH

  BEOGRAD – Po statističkim podacima Nacionalne službe za zapošljavanje Srbije, objavljenim u poslednjem biltenu, u 2017. godini broj nezaposlenih u Vojvodini smanjen je za 26.343 lica.     Naime, na kraju 2016. godine na evidenciji nezaposlenih u Vojvodini bilo je 160.557 ljudi, a istog meseca pre dve godine 134.214.   Prema tim podacima, dobre rezultate […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  STATISTIKA TVRDI DA JE SMANJEN BROJ NEZAPOSLENIH

  BEOGRAD – Po statističkim podacima Nacionalne službe za zapošljavanje Srbije, objavljenim u poslednjem biltenu, u 2017. godini broj nezaposlenih u Vojvodini smanjen je za 26.343 lica.

   

  Nacionalna služba za zapošljavanje
  Nacionalna služba za zapošljavanje

   

  Naime, na kraju 2016. godine na evidenciji nezaposlenih u Vojvodini bilo je 160.557 ljudi, a istog meseca pre dve godine 134.214.

   

  Prema tim podacima, dobre rezultate u smanjenju broja nezaposlenih beleži srednjobanatska oblast, gde je za godinu dana zaposleno 3.801 osoba, pa je tako u decembru prošle godine na evidenciji nezaposlenih u našem regionu bilo 13.137 ljudi, a godinu dana ranije 16.938.

   

  Od ukupnog broja nezaposlenih u Vojvodini, najviše je nestručnih, odnosno lica s prvim stepenom stručne spreme.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  1. Dokle laži i prodavanje magle? Da je tako kako statistika kaže, ne bi toliko mladih odlazilo u beli svet radi posla. Ova vlast zna da se služi propagandom i demagogijom za rad svog opstanka i svojih interesa. Ja samo znam da Zrenjanin propada i siromaši i da mladi napuštaju svoj grad!

  2. Ko god moze ide u madjarsku od 18-60 godina …nazalost prr par dana je jedan stariji covek doziveo infrakt i umro na radnom mestu…dosao je da zaradi staz za penziju 🙁

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija