• Učenici Tehničke škole nižu uspehe na školskim takmičenjima

  Učenici i profesori Tehničke škole u Zrenjaninu svakodnevno rade na podizanju kvaliteta nastave, a uspeh ne izostaje. Tradicija škole su učestvovanja na takmičenjima iz oblasti mašinstva i saobraćaja, a i ove školske godine postignuti su značajni rezultati.   Na 27. regionalnom takmičenju učenika mašinskih škola Republike Srbije, Region sever – Vojvodina, koje je održano u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Učenici Tehničke škole nižu uspehe na školskim takmičenjima

  Učenici i profesori Tehničke škole u Zrenjaninu svakodnevno rade na podizanju kvaliteta nastave, a uspeh ne izostaje. Tradicija škole su učestvovanja na takmičenjima iz oblasti mašinstva i saobraćaja, a i ove školske godine postignuti su značajni rezultati.

   

  Na 27. regionalnom takmičenju učenika mašinskih škola Republike Srbije, Region sever – Vojvodina, koje je održano u Tehničkoj školi „Sava Munćan“ u Beloj Crkvi, zrenjaninski učenici su ostvarili izuzetne rezultate. Učenik Tehničke škole iz Zrenjanina Mateja Tomaš osvojio je prvo mesto u okviru predmeta Kompjuterska grafika, a Bojan Dumanić treće mesto iz istog predmeta. Obojica su učenici drugog razreda.

   

  Milan Halas (drugi razred), Momčilo Nasevski (četvrti razred) i Dušan Popović (drugi razred) pokazali su izuzetno znanje na istom takmičenju u oblasti mašinstva.

   

  Tehnička škola Zrenjanin je osvojila prvo mesto u generalnom plasmanu na ovom takmičenju.

   

  Profesori mašinstva Dragan Grbić, Tatjana Perc, Ilija Arnautović i Rada Vukajlović postigli su izuzetne rezultate pripremajući učenike za takmičenje.

   

  Đaci Tehničke škole bili su uspešni i na 26. Republičkom takmičenju otvorenog tipa za učenike u oblasti saobraćaja. Na ovom školskom nadmetanju prvi put su učestvovali i đaci iz regiona, odnosno iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Makedonije, Bugarske i Crne Gore. Tehnička škola Zrenjanin je osvojila treće mesto ekipno u konkurenciji takmičarskih parova, i to Milan Đekić i Mihal Petraš. U pitanju su učenici četvrtog razreda smera tehničari drumskog saobraćaja. Milan Đekić je osvojio i četvrto mesto u pojedinačnoj kategoriji. Učenici koji su takođe bili uspešni su Filip Humbal i Valentina Kuridža.

   

  Učenike su za ovo takmičenje pripremali profesori Snježana Golić, Ranko Hrnjaz i Goran Armacki.

   

  učenici tehničke škole

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Sve više mladih pati od bolova u leđima

  U većini zemalja oko 80 odsto stanovnika imalo je, bar jednom u životu, problem sa tegobama u leđima. To je veliki javno-zdravstveni problem i mlađih i starijih, a često je uzrok izostanka sa […]