• Obaveštenje za roditelje koji žele državnu pomoć za kupovinu nekretnine

  Odeljenje za društvene delatnosti Gradske uprave Zrenjanin objavilo je da je u Gradskoj kući moguće preuzeti obrasce za ostvarivanje prava na dodelu državne pomoći za pribavljanje prve nekretnine po osnovu rođenja deteta.   Obrasci za prijavu mogu se preuzeti svakim radnim danom u Gradskoj upravi Zrenjanin, u kancelariji broj 5, ili na zvaničnom sajtu grada. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Obaveštenje za roditelje koji žele državnu pomoć za kupovinu nekretnine

  Odeljenje za društvene delatnosti Gradske uprave Zrenjanin objavilo je da je u Gradskoj kući moguće preuzeti obrasce za ostvarivanje prava na dodelu državne pomoći za pribavljanje prve nekretnine po osnovu rođenja deteta.

   

  Obrasci za prijavu mogu se preuzeti svakim radnim danom u Gradskoj upravi Zrenjanin, u kancelariji broj 5, ili na zvaničnom sajtu grada.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Uručeno još pedeset auto-sedišta za bebe rođene ove godine

   

  Zahtevi sa kompletnom dokumentacijom predaju se u kancelariji 53, šalter broj 6, svakog radnog dana od 8 do 14 časova.

   

  Državna subvencija iznosi do 20.000 evra, a može se iskoristiti za učešće u kupovini ili izgradnju kuće ili stana na osnovu rođenja deteta.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Pravo na novčana sredstva može ostvariti majka za dete rođeno 1. januara ove godine i kasnije, a izuzetno, u slučaju smrti majke deteta, pravo može ostvariti i otac.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo