• DIJAMANT nastavlja društveno odgovornu kampanju PRATI SUNCOKRET

  Kompanija „Dijamant“ iz Zrenjanina drugu godinu zaredom organizuje društveno odgovornu kampanju „Prati suncokret“. Ovom kampanjom „Dijamant“ želi da podigne svest o položaju osoba sa Daunovim sindromom u našem društvu.   „Simbol Dijamanta je suncokret, a on je takođe i simbol osoba sa Daunovim sindromom. Osobe sa Daunovim sindromom, bez obzira na uzrast i pol, uvek […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DIJAMANT nastavlja društveno odgovornu kampanju PRATI SUNCOKRET

  Kompanija „Dijamant“ iz Zrenjanina drugu godinu zaredom organizuje društveno odgovornu kampanju „Prati suncokret“. Ovom kampanjom „Dijamant“ želi da podigne svest o položaju osoba sa Daunovim sindromom u našem društvu.

   

  „Simbol Dijamanta je suncokret, a on je takođe i simbol osoba sa Daunovim sindromom. Osobe sa Daunovim sindromom, bez obzira na uzrast i pol, uvek su nasmejane i vedrog duha. One su blage naravi i zrače naročitom toplinom zbog čega su i dobili naziv – suncokreti“, navode u kompaniji.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Gde da pojedete odličan burger? Pa, u PETICI, naravno!

   

  „Deca suncokreti“ mogu razviti sav svoj potencijal, mogu da se školuju i osposobe za samostalni život samo ukoliko im porodica, ali i šira zajednica, pruže podršku i uslove.

   

  prati suncokret
  Foto: Dijamant

   

  Kampanjom „Prati suncokret“ kompanija „Dijamant“ drugu godinu za redom podiže svest o položaju ovih osoba u društvu, omogućava im da se njihov glas i delo čuju i vide, i izdvaja novčana sredstva za pomoć Savezu udruženja osoba sa Daunovim sindromom.

   

  Podsetimo, prošlog puta je, u okviru akcije, od milion prodatih boca Dijamant ulja odvojen po jedan dinar za donaciju pomenutom savezu.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Akcija „Prati suncokret“ je prošle godine, na Festivalu društveno odgovorne komunikacije u Srbiji, osvojila titulu najbolje društveno odgovorne kampanje u Srbiji i statuetu „Grand Prix kampanje sa svrhom“.

   

  prati suncokret
  Foto: Dijamant

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin