• Tri bračna para dobila bespovratna sredstva od po milion dinara

  Odlukom predsednika opštine Nova Crnja Vladimira Brakusa tri bračna para sa područja ove srednjobanatske opštine dobila su bespovratna sredstva za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom. Odluka je usledila nakon sprovedenog konkursa, koji je raspisan 10. juna.   PROČITAJTE JOŠ: Otvoren novi konkurs za posao, privatnoj firmi potrebni vozači   Odlučeno je da po milion dinara […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tri bračna para dobila bespovratna sredstva od po milion dinara

  Odlukom predsednika opštine Nova Crnja Vladimira Brakusa tri bračna para sa područja ove srednjobanatske opštine dobila su bespovratna sredstva za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom. Odluka je usledila nakon sprovedenog konkursa, koji je raspisan 10. juna.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Otvoren novi konkurs za posao, privatnoj firmi potrebni vozači

   

  Odlučeno je da po milion dinara bespovratnih sredstava bude dodeljeno Ružici Bogdanović Adamović i Goranu Adamoviću iz Srpske Crnje, Daliborki i Mirku Iliću, takođe iz Srpske Crnje, i Nikolini i Igoru Zarinu iz Radojeva.

   

  Učesnici na javnom konkursu, koji su dobili bespovratna sredstva za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom, treba u roku od 15 dana da sa Opštinom Nova Crnja zaključe ugovor o dodeli ovih sredstava.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat