• Rasprava: Kako će nova biogasna elektrana uticati na životnu sredinu

  Odeljenje za privredu, razvoj, inspekcijske poslove i zaštitu životne sredine Opštine Sečanj zakazalo je za 31. avgust javnu prezentaciju studije o proceni uticaja na životnu sredinu buduće biogasne elektrane u Sečnju. Tom prilikom biće održana i javna rasprava o ovoj studiji.   Opština Sečanj je saopštila da je podnet zahtev za davanje saglasnosti na studiju […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Rasprava: Kako će nova biogasna elektrana uticati na životnu sredinu

  Odeljenje za privredu, razvoj, inspekcijske poslove i zaštitu životne sredine Opštine Sečanj zakazalo je za 31. avgust javnu prezentaciju studije o proceni uticaja na životnu sredinu buduće biogasne elektrane u Sečnju. Tom prilikom biće održana i javna rasprava o ovoj studiji.

   

  Opština Sečanj je saopštila da je podnet zahtev za davanje saglasnosti na studiju o proceni uticaja na životnu sredinu projekta „Bio Pan Gas 2“. U pitanju je biogasna elektrana snage 999 kilovat-časova, čija se izgradnja planira na teritoriji opštine Sečanj. Nosilac projekta je sečanjska firma „Bio Pan Gas“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Psi lutalice napadaju decu, odrasle i živinu, građani traže naknadu štete

   

  Javni uvid u pomenutu studiju biće obezbeđen u kancelariji saradnika za zaštitu životne sredine, u ulici Vožda Karađorđa 57, u Sečnju. Svi zainteresovani ovaj dokument će moći da pogledaju od 7. do 27. avgusta, u periodu od 10 do 13 časova.

   

  Javna prezentacija i javna rasprava biće održani 31. avgusta, s početkom u 12 časova, u prostorijama Male većnice, na istoj adresi.

   

  U javnoj prezentaciji i javnoj raspravi učestvovaće nosilac projekta i obrađivač studije.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Već postoji jedna od čijeg smrada se u pola sela ne može živeti.Ako i drugu izgrade na isti način zbog par megavata struje će se celo selo morati raseliti.Sličan primer već imamo u ZR sa kafilerijom,još samo kineske gume nedostaju.Koljemo bika radi par šnicli.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat