• Pokrajinski sekretar Vladimir Batez posetio opštinu Nova Crnja

  Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez posetio je danas opštinu Nova Crnja. On se tamo sastao sa predsednikom opštine Vladimirom Brakusom i direktorima svih pet osnovnih škola i jedne srednje, s teritorije ove opštine. Batez je sa njima razgovarao o daljim planovima za razvoj sporta. Bilo je reči i o realizaciji projekata koji […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pokrajinski sekretar Vladimir Batez posetio opštinu Nova Crnja

  Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez posetio je danas opštinu Nova Crnja. On se tamo sastao sa predsednikom opštine Vladimirom Brakusom i direktorima svih pet osnovnih škola i jedne srednje, s teritorije ove opštine. Batez je sa njima razgovarao o daljim planovima za razvoj sporta. Bilo je reči i o realizaciji projekata koji će omogućiti dalje unapređenje sportske infrastrukture.

   

  On je ovom prilikom uručio lopte direktorima škola i Sportskom savezu, koje će biti na raspolaganju školskoj deci za vreme izvođenja nastave fizičkog vaspitanja. Lopte su dobili i sportski klubovi u opštini Nova Crnja.

   

  Pročitajte još: Akcija „Nedelja za čistiju Vojvodinu“ i u srednjem Banatu

   

  Pokrajinski sekretar je s predsednikom novocrnjanske opštine, takođe, posetio Osnovnu školu „4. oktobar“ u Vojvodi Stepi. Tamo je upoznat sa uslovima za odvijanje nastave i sporta na otvorenom sportskom igralištu za rukomet i mali fudbal.

   

  Vladimir Brakus je napomenuo da je u razgovoru sa Batezom dogovoreno da se aktivnosti u oblasti školskog sporta podignu na viši nivo. On je podsetio da u opštini postoje 22 sportska kluba i da je školski sport na solidnom nivou.

   

  Dogovorena je, takođe, dalja saradnja i sa direktorima škola i predstavnicima Sportskog saveza. Kao prioritet je istaknuto uređenje sportskog terena u osnovnoj školi u Vojvodi Stepi.

   

  vladimir batez

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat