• POKRAJINA USTUPA NA KORIŠĆENJE DELOVE RIBARSKIH PODRUČJA

  NOVI SAD, ZRENJANIN – Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine raspisao je konkurs za ustupanje na korišćenje delova ribarskih područja među kojima su i jezera Peskara 1, 2 i 3 u Zrenjaninu.     Reč je o jezerima Čepel, Kovačević i o čuvenoj zrenjaninskoj plaži Peskara, kojima je do sada upravljala Javna ustanova […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  POKRAJINA USTUPA NA KORIŠĆENJE DELOVE RIBARSKIH PODRUČJA

  NOVI SAD, ZRENJANIN – Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine raspisao je konkurs za ustupanje na korišćenje delova ribarskih područja među kojima su i jezera Peskara 1, 2 i 3 u Zrenjaninu.

   

  Jezero Čepel

   

  Reč je o jezerima Čepel, Kovačević i o čuvenoj zrenjaninskoj plaži Peskara, kojima je do sada upravljala Javna ustanova „Rezervati prirode“.

   

  „Rezervati prirode“ do sada su bili korisnici na godinu dana, a sadašnjim konkursom prava korišćenja ustupaju se na 10 godina.

   

  Konkurs je otvoren narednih 15 dana.

   

  Kako portal zrenjaninski.com saznaje, „Rezervati prirode“ pripremaju konkursnu dokumentaciju i nadaju se da će na korišćenje dobiti tri zrenjaninska jezera, imajući u vidu da su uslovi konkursa vrlo zahtevni, od potrebne opreme do kadrovskih resursa.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat