• PERSU MARKETI PODRŽALI SAJAM „MLADENCI“ (FOTO)

  ZRENJANIN – Prvi sajam zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina sela Srbije, pod nazivom „Mladenci“, održan je u Zrenjaninu od 22. do 24. marta, u sportskoj hali „Medison“.     Ulaz je bio besplatan, a brojni posetioci mogli su da probaju i kupe domaće prehrambene proizvode, ručne radove, ali i da vide bogat kulturno – umetnički […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PERSU MARKETI PODRŽALI SAJAM „MLADENCI“ (FOTO)

  ZRENJANIN – Prvi sajam zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina sela Srbije, pod nazivom „Mladenci“, održan je u Zrenjaninu od 22. do 24. marta, u sportskoj hali „Medison“.

   

  sajam zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina sela Srbije

   

  Ulaz je bio besplatan, a brojni posetioci mogli su da probaju i kupe domaće prehrambene proizvode, ručne radove, ali i da vide bogat kulturno – umetnički program.

   

  sajam"Mladenci"

   

  PerSu marketi, kao veliki prijatelji, podržali su održavanje sajma i dali svoj doprinos oporavku sela, skretanjem pažnje na problem nestanka sela, ali i da bi se mladi podstakli da ostanu u njima.

   

  sajam"Mladenci"

   

  Sajam je simbolično nazvan „Mladenci“, jer se veruje da samo mladi mogu da pomognu oporavak sela, ali i opstanak Srbije, budući da nas je iz godine u godinu sve manje i manje. Zato je i za početak ove manifestacije odabran 22. mart, dan u kojem se obeležavaju Mladenci, koji se proslavljaju za srećan brak i blagostanje.

   

  sajam"Mladenci"

   

  Zahvaljujući podršci brojnih prijatelja, ali i grada Zrenjanina i ministra za regionalni razvoj Milana Krkobabića, prvi sajam zadrugarstva „Mladenci“ uspešno je realizovan – bilo je više od 90 učesnika iz čitave Srbije.

   

  sajam"Mladenci"

   

  Na sajmu zadrugarstva, PerSu marketi po prvi put su predstavili javnosti novi projekat pod nazivom „Naši smo“, koji ima za cilj osnaživanje sela, povezivanjem PerSu marketa i lokalnih dobavljača. Na ovaj način PerSu marketi pomažu malim proizvođačima da svoje proizvode plasiraju na tržište i učine dostupnim svim potrošačima.

   

  sajam"Mladenci"

   

  Više o novom projektu PerSu marketa možete PROČITATI OVDE.

   

  sajam"Mladenci"

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat