• NESVAKIDAŠNJI PRIZOR: VELIKA BELA ČAPLJA DOLETELA U ELEMIR

  ELEMIR – Nesvakidašnji prizor u ledenom zimskom danu – u baštu Bogdana Surle iz Elemira doletela je velika bela čaplja i šćućurila se u uglu, očigledno promrzla i gladna. O iznenadnoj pojavi ptice koja bi odavno trebalo da je u toplim krajevima odmah je obavešten Stevo Čorokalo iz Javnog preduzeća „Rezervati prirode“ u Zrenjaninu, a […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  NESVAKIDAŠNJI PRIZOR: VELIKA BELA ČAPLJA DOLETELA U ELEMIR

  ELEMIR – Nesvakidašnji prizor u ledenom zimskom danu – u baštu Bogdana Surle iz Elemira doletela je velika bela čaplja i šćućurila se u uglu, očigledno promrzla i gladna.

  O iznenadnoj pojavi ptice koja bi odavno trebalo da je u toplim krajevima odmah je obavešten Stevo Čorokalo iz Javnog preduzeća „Rezervati prirode“ u Zrenjaninu, a on je dao savet da prisutni pokušaju da je nahrane, i to kožicom od pileta, jer je ova ptica mesojed, jede ribe, žabe i sličnu hranu.

  Kada je domaćin Bogdan, međutim, prilazio čaplji, ona je odletela u susednu baštu Branka Surle. Brankov sin Đurica pokušao je da pticu nahrani bacajući joj komadiće mesa, ali je ona to pogrešno shvatila, uzletela je i odjezdila dalje.

  Ostaje nam da se nadamo da će nekako uspeti da preživi ove sibirske dane i da će negde naći hranu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat