• Na Tamišu kod Jaše Tomića i Sečnja ukinuta redovna odbrana od poplava

  Na reci Tamiš, kod naselja Jaša Tomić i Sečanj, ukinuta je redovna odbrana od poplava na 61,64 kilometra nasipa, saopštilo je JVP „Vode Vojvodine“.   Vodostaji su za 100 centimetara niži nego juče, a prema prognozama Republičkog hidrometeorološkog zavoda očekuje se dalje opadanje vodostaja.   PROČITAJTE JOŠ: Održana još jedna “Štukijada” u Krajišniku, uhvaćeno 57 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Na Tamišu kod Jaše Tomića i Sečnja ukinuta redovna odbrana od poplava

  Na reci Tamiš, kod naselja Jaša Tomić i Sečanj, ukinuta je redovna odbrana od poplava na 61,64 kilometra nasipa, saopštilo je JVP „Vode Vojvodine“.

   

  Vodostaji su za 100 centimetara niži nego juče, a prema prognozama Republičkog hidrometeorološkog zavoda očekuje se dalje opadanje vodostaja.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Održana još jedna “Štukijada” u Krajišniku, uhvaćeno 57 štuka (Foto)

   

  Na sektoru na kojem je danas ukinuta odbrana od poplava ukida se i dežurstvo prema Opštem i Operativnom planu.

   

  Bez obzira na povoljnu situaciju i opadanje vodostaja na Tamišu, JVP „Vode Vojvodine“ i dalje prati situaciju na banatskim vodotokovima.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat