• Meštani pograničnih sela u žitištanskoj opštini zabrinuti zbog migranata

  Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović rekao je prilikom današnje posete opštini Žitište da su ga građani informisali da u ovoj pograničnoj opštini ima problema sa migrantima.   Mirović je dodao da će njihove poruke preneti rukovodstvu države, a posebno potpredsedniku Vlade Srbije i ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću.   – Preneću sve ono što su […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Meštani pograničnih sela u žitištanskoj opštini zabrinuti zbog migranata

  Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović rekao je prilikom današnje posete opštini Žitište da su ga građani informisali da u ovoj pograničnoj opštini ima problema sa migrantima.

   

  Mirović je dodao da će njihove poruke preneti rukovodstvu države, a posebno potpredsedniku Vlade Srbije i ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću.

   

  – Preneću sve ono što su mi građani rekli o migrantima, o njihovim strahovima, o incidentima. Videli smo šta se sve dešava na granici između Turske i Grčke. Građani su s pravom zabrinuti i traže dodatnu zaštitu u ovom delu naše zemlje – naglasio je predsednik Pokrajinske vlade.

   

  Pročitajte još: Pokrajina za dve godine uložila u opštinu Žitište 150 miliona dinara

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat