• Izbori: Meštani četiri sela biraju članove saveta mesnih zajednica

  U opštini Nova Crnja 15. novembra održaće se izbori za članove saveta mesnih zajednica Aleksandrovo, Nova Crnja, Srpska Crnja i Radojevo.   Izborna komisija ove srednjobanatske opštine odlučila je o broju glasačkih listića po biračkim mestima, kao i o formatu i boji u kojoj će biti štampani.   PROČITAJTE JOŠ: Ne zaboravlja svoje selo: Vredna […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Izbori: Meštani četiri sela biraju članove saveta mesnih zajednica

  U opštini Nova Crnja 15. novembra održaće se izbori za članove saveta mesnih zajednica Aleksandrovo, Nova Crnja, Srpska Crnja i Radojevo.

   

  Izborna komisija ove srednjobanatske opštine odlučila je o broju glasačkih listića po biračkim mestima, kao i o formatu i boji u kojoj će biti štampani.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Ne zaboravlja svoje selo: Vredna donacija Duška Tošića školi u Orlovatu

   

  Za biračko mesto broj 1, Aleksandrovo, štampaće se 1.713 glasačkih listića i osam rezervnih, što ukupno iznosi 1.721. Za biračko mesto broj 2, Nova Crnja, štampaju se 1.303 glasačka listića i šest rezervnih, odnosno ukupno 1.309. Za biračka mesta broj 3, 4 i 5, sva u Srpskoj Crnji, spremiće se ukupno 2.987 glasačkih listića i još deset rezervnih. Po biračkim mestima podeliće se 905, pa 1.029 i 1.053 listića, ne računajući rezervne.

   

  U štampu će ići 746 glasačkih listića za biračko mesto broj 6, Radojevo. Uz tri rezervna, to je ukupno 749 glasačkih listića.

   

  Glasački listići za sva biračka mesta štampaće se na zaštićenom papiru sive boje, u formatu A3, saopštava Izborna komisija.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat