• Dom zdravlja Žitište dobio savremeni ultrazvučni aparat

  Opština Žitište bila je nova stanica karavana „Zajednici zajedno“ kompanije NIS, koja obilazi zdravstvene ustanove u opštinama i gradovima širom Srbije. Predstavnici NIS-a, zajedno sa članovima Kluba volontera, posetili su Dom zdravlja Žitište kome je kompanija donirala savremeni ultrazvučni aprat.   Istovremeno, vredni volonteri su oplemenili prostoriju Dečje pedijatrije. Oni su ukrasili zidove različitim dečjim […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dom zdravlja Žitište dobio savremeni ultrazvučni aparat

  Opština Žitište bila je nova stanica karavana „Zajednici zajedno“ kompanije NIS, koja obilazi zdravstvene ustanove u opštinama i gradovima širom Srbije. Predstavnici NIS-a, zajedno sa članovima Kluba volontera, posetili su Dom zdravlja Žitište kome je kompanija donirala savremeni ultrazvučni aprat.

   

  Istovremeno, vredni volonteri su oplemenili prostoriju Dečje pedijatrije. Oni su ukrasili zidove različitim dečjim motivima, kako bi poseta lekaru za najmlađe pacijente bila što prijatnija.

   

  Lekarka opšte prakse u Domu zdravlja Žitište Anelija Rošu zahvalila je kompaniji NIS na vrednoj donaciji. Po njenim rečima, donacija mnogo znači ovoj zdravstvenoj ustanovi.

   

  PROČITAJTE JOŠ: NIS finansira projekte u školama u Zrenjaninu, Novom Bečeju i Žitištu

   

  – Želja svih lekara opšte medicine u Domu zdravlja Žitište jeste da nam se unapredi zdravstvo i da imamo što kvalitetnije dijagnostičke metode. Ova donacija je pomogla da se naša želja približi ostvarenju. Sada se možemo pohvaliti ubrzanom dijagnostikom, višim kvalitetom našeg rada i smanjenjem liste čekanja. To je od posebnog značaja za stanovnike naše opštine – poručila je Rošu.

   

  karavan zajednici zajedno

   

  Od 2012. uloženo oko 30 miliona dinara u opštinu Žitište

   

  Članica Kluba volontera NIS-a Ljiljana Laušev izrazila je zadovoljstvo učešćem u akciji sređivanja prostorija Doma zdravlja u Žitištu.

   

  – Klub volontera je samo jedan od vidova pomoći koju kompanija NIS pruža stanovništvu. Srećni smo kada nas volontera ima što više, jer na taj način imamo mogućnost da stignemo u svaki deo Srbije u kojem je naša pomoć potrebna – rekla je Laušev.

   

  Pored Žitišta, Klub volontera kompanije NIS i karavan „Zajednici zajedno“ obišli su u proteklom periodu Pančevo, Kikindu, Niš, Kanjižu, Novi Bečej, Požarevac i Srbobran.

   

  Od 2012. godine Opština Žitište je partner NIS-a u okviru programa društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“. Od tada je realizovano oko 60 projekata i uloženo gotovo 30 miliona dinara u oblasti kulture, sporta, nauke, socijalne i ekološke zaštite.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat