• ZMAJ: Đorđe Čarnić osvojio zlato na međunarodnom plivačkom mitingu

    Na međunarodnom plivačkom mitingu „Zmaj 2018“ učestvovalo je preko 400 takmičara iz četiri zemlje. Plivački klub Proleter je nastupio sa 28 takmičara, koji su osvojili devet medalja. Treneri ekipe su bili Lenđer i Gogić.   Zlatnu medalju osvojio je Đorđe Čarnić na 50 metara leđno.   Srebrne medalje osvojili su Danilo Kepić na 50 slobodno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZMAJ: Đorđe Čarnić osvojio zlato na međunarodnom plivačkom mitingu

    Na međunarodnom plivačkom mitingu „Zmaj 2018“ učestvovalo je preko 400 takmičara iz četiri zemlje. Plivački klub Proleter je nastupio sa 28 takmičara, koji su osvojili devet medalja. Treneri ekipe su bili Lenđer i Gogić.

     

    Zlatnu medalju osvojio je Đorđe Čarnić na 50 metara leđno.

     

    Srebrne medalje osvojili su Danilo Kepić na 50 slobodno i 50 leđno, Luka Miladić na 50 metara delfin, Laura Horvat na 100 metara slobodno, i štafeta 4×50 metara devojčice 11 godina i mlađi.

     

    Bronzane medalje osvojili su Đorđe Čarnić na 50 metara slobodno, Mikša Jenovai na 100 slobodno i Sara Vojnov na 100 metara slobodno.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport