• Ulična trka u Ečki: Interesovanje učesnika prevazišlo sva očekivanja

    Treća Ulična trka u Ečki, na sertifikovanoj stazi dužine deset kilometara, biće održana u subotu, 28. oktobra, sa početkom u 16 časova. Uz glavnu trku, biće održano i takmičenje na deonici od pet kilometara, kao i štafetna trka 2×5 km.   Uvertira u glavnu trku i ovog puta biće dečja trka, s početkom u 14 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ulična trka u Ečki: Interesovanje učesnika prevazišlo sva očekivanja

    Treća Ulična trka u Ečki, na sertifikovanoj stazi dužine deset kilometara, biće održana u subotu, 28. oktobra, sa početkom u 16 časova. Uz glavnu trku, biće održano i takmičenje na deonici od pet kilometara, kao i štafetna trka 2×5 km.

     

    Uvertira u glavnu trku i ovog puta biće dečja trka, s početkom u 14 časova, gde će moći da se oprobaju najmlađi, učenici od prvog do osmog razreda osnovne škole. Oni će trčati na stazama dužine od 100 do 400 metara. Svako dete koje učestvuje u trci dobiće besplatan startni paket, sa medaljom i poklonima sponzora.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Lepe vesti stižu iz Novog Sada: Mladi odbojkaši Proletera zasluženo pobedili

     

    Nemanja Đurić, iz Sportskog udruženja „Ulična trka Ečka“, najavljuje najkvalitetniju trku do sada, jer je interesovanje prevazišlo sva očekivanja.

     

    – Za učešće je prijavljeno 715 takmičara, što je 115 više nego prošle godine. Prijavljeni su mnogi reprezentativci Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Očekujemo i dolazak prošlogodišnjih pobednika, proslavljene Olivere Jeftić i Kenijca Stenlija Kipruta, koji će pokušati da obori sopstveni rekord – rekao je Đurić.

     

    On je najavio da će posebne novčane nagrade pripasti onima koji obore rekord staze.

     

    Aktuelni vlasnici rekorda su, u trkama na pet kilometara, Sergej Kostić (15:35 min) i Aleksandra Kostadinović (18:24), kao i Stenli Kipruto (30:24) i Olivera Jeftić (34:19), na stazi dužine deset kilometara.

     

    Trasa ostala nepromenjena

     

    Sekretarka Mesne zajednice Ečka Lučia Mendrea je naglasila da je trasa ostala nepromenjena.

     

    Start trke je u Novosadskoj ulici, ispred „Kaštela“. Zatim se trči kroz osam od ukupno 26 ečanskih ulica: Unirea, Zagrebačka, Maršala Tita, Titelska, Kumanovska, Beogradska, Ljubljanska i Novosadska. Cilj je na istom mestu gde i start.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Deo Novosadske ulice će, zbog dečje trke, biti zatvoren za saobraćaj u 12.30 časova. Sve ostale se zatvaraju u 13.30 sati, pa sve do završetka trke, najkasnije do 18.30 časova.

     

    Ko je najjači: I amateri mogu da odmere snage na takmičenju u obaranju ruke

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport